ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI, TO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kejt Midlton se neće pojaviti na otkrivanju spomenika princezi Dajani
Foto: Profimedia

neočekivano

ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI, TO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kejt Midlton se neće pojaviti na otkrivanju spomenika princezi Dajani

Pop kultura -

Kejt, Megan, Čarls, Kamilla i kraljica Elizabeta, najpopularniji i najvažniji članovi kraljevske porodice neće prisustvovati otkrivanju Dajanine skulpture.

kraljevska porodica, Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Naime, taj dan je rezervisan samo za prinčeve i njihovu majku.

Svečano otkrivanje spomenika princeze Dajane biće u četvrtak, 1. jula. Da je ostala živa, tad bi slavila 60. rođendan, a zbog pandemijskih mera broj gostiju je smanjen pa supruga princa Vilijama (39), Kejt Midlton (39) neće biti prisutna.

I dok se očekivalo da će Kejt biti na raspolaganju da posreduje u miru između Vilijama i njegovog brata, princa Harija (36), izvor blizak porodici rekao je za američki portal da "Kejtino odsustvo dovoljno govori".

Kejt Midlton
foto: Profimedia

- Mislim da je smanjenje gostiju savršen "izgovor" da se Ketrin drži podalje. Vilijamu je dosta drame i Kejt ne treba uvlačiti u ovo - rekao je izvor pa dodao kako planiraju privatnu porodičnu posetu sa decom i taj je trenutak daleko važniji od javne retorike.

- Vilijam je odlučan da drama sa Saseksima ne zaseni ovaj važan trenutak sećanja na svoju majku koja mu je toliko nedostajala i drži to kao svoj fokus - dodaje izvor.

Prvobitni plan je uključivao više od 100 ljudi u publici, ali drastično je smanjen pa će otkrivanju kipa prisustvovati samo Dajanina porodica, umetnik koji je napravio delo kao i nekoliko članova vlade i medija.

Princ Čarls (72) takođe neće učestvovati jer mu to budi "stare rane".

princeza Dajana
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Page Six)

Bonus video:

01:19

BIVŠA MODELSICA ULAZI U PETU DECENIJU, A GRMI KAKO IZGLEDA! Sindi nikad lepša i zgodnija OTKRILA TAJNU svog fenomenalnog izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track