BILA JE NAJPOZNATIJA ŽENA NA SVETU: Sudbina Ledi Di je bila TRAGIČNA, a sada otkriveno kako je živela iza ZATVORENIH vrata!
Foto: Profimedia

posebna

BILA JE NAJPOZNATIJA ŽENA NA SVETU: Sudbina Ledi Di je bila TRAGIČNA, a sada otkriveno kako je živela iza ZATVORENIH vrata!

Pop kultura -

Princeza Dajana je bila najpoznatija žena na svetu i još uvek mnogi ne mogu da poveruju u njenu tragičnu sudbinu.

Radnica Crvenog krsta Velike Britanije prisetila se susreta sa njom i šta joj je sve ispričala.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Ledi Di bila je jedna od najfotografisanijih žena na svetu, a mediji su je pratili u stopu, ali kada bi se kamere ugasile vodila je skroman život. To potvrđuje i priča Edit Kon (72), radnice Crvenog krsta koja je princezu uoznala 1991. godine na jednom humanitarnom događaju.

Kon se prisetila kako se Dajana otvorila po pitanju života u palati te večeri je ispričala da večeri najradije provodi ispred televizije gledajući serije, a za večeru uglavnom jeden grašak i tost.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

"Bila je jako opuštena i bilo je predivno pričati sa njom upravo zato. Bila je veoma pristupačna i ispričala mi je koliko ceni rad Crvenog krsta", rekla je za Etič Kon.

Princeza Dajana preminula je 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći u Parizu i ostavila neizbrisiv trag, a mnogi i danas za njom tuguju. Pripadnica kraljevske porodice, koju su obožavali širom sveta, dobila je statuu u Sanken Gardenu u Kensington Palati povodom 60. rođendana koji bi proslavila 1. jula da je živa.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video:

00:30

VRELI PLES SANJE KUŽET: Voditeljka zavrckala u kupaćem kostimu i zapalila mreže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track