ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, A NJEN BRAT JE OŽENJEN LEPOTICOM: Ova učesnica rijalitija je snajka Jelene bin Drai! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

GALANTNO

ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, A NJEN BRAT JE OŽENJEN LEPOTICOM: Ova učesnica rijalitija je snajka Jelene bin Drai! (FOTO)

Pop kultura -

Jelena je udata za šeika i najbogatija Srpkinja, a ovo su njen brat i snaja.

Jelena Jakovljević je očarala sve svojom lepotom na izboru za Mis Jugoslavije 1998. godine, a nedugo zatim udala se za šeika i postala Jelena Bin Drai.

Udajom za arapskog milijardera Saida Bin Draija postala najbogatija Srpkinja i majka troje dece, a par uskoro očekuje i četvrto. Porodica Bin Drai živi raskošan život u svojoj vili u Dubaiju.

Naime, Jelena je rodom iz Žablja kod Novog Sada,a roditelji su joj prosvetni radnici. Ono što je malo poznato o njoj jeste da Jelena ima i brata, Predraga Jakovljevića.

Predrag takođe živi u Dubaiju, a u braku je sa Rankom Jakovljević, koja je 2007. godine učestvovala u rijalitiju "Veliki Brat" i svojom lepotom očarala publiku, te su je proglasili najlepšom ukućankom.

Peđa i Ranka danas takođe žive u Dubaiju i roditelji su dvoje dece.

Kurir.rs/A.A.

.

Bonus video:

02:21

PEVAČ KOJI JE RADO VIĐEN NA SLAVLJIMA: Ljuba Perućica pevao na proslavi rođenja unuke Šabana Šaulića, evo kakvi su mu utisci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track