KIM KARDAŠIJAN OTKRILA KAKO JOJ JE PLJAČKA U PARIZU PROMENILA ŽIVOT: Nosim iznajmljen ili LAŽAN nakit, u kuću ga ne unosim!
Foto: Profimedia

potpuno se promenila

KIM KARDAŠIJAN OTKRILA KAKO JOJ JE PLJAČKA U PARIZU PROMENILA ŽIVOT: Nosim iznajmljen ili LAŽAN nakit, u kuću ga ne unosim!

Pop kultura -

Kim Kardašijan se u specijalnoj emisiji, povodom kraja emitovanja porodičnog rijalitija "U korak sa Karadašijanovima" prisetila čuvene pljačke u Parizu, pa je rešila da ispriča kako je ovo iskustvo delovalo na nju i kakve je pouke izvukla iz ovog događaja.

Kim Kardašijan, Endi Koen
foto: Profimedia

- Kim, pljačka je promenila svima vama život. Kako je ona uticala na tvoju dnevnu rutinu? - glasilo je pitanje voditelja.

- Što se nakita tiče, ili je pozajmljen ili je lažan. U kuću ne unosim skup nakit. Dam ga obezbeđenju pre nego što uđem u kuću. Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac. Tako više ne mogu da živim - priznala je Kim.

Ona je istakla i pozitivne stvari koje je naučila iz pljačke.

Kim Kardašijan, Endi Koen
foto: Profimedia

- Pozitivno iz svega toga je što sam bolja osoba. Drugačija. Morala sam da imam najbolji auto, garderobu Mislila sam da sam zbog toga glavna, da me to čini onim što jesam. Ono što sam cenila pre tog događaja je nešto sasvim drugo u odnosu na sada. Lepo je kad se ovako obučeš, ali ja nisam ja zbog odeće - završila je Kim.

Podsetimo, tokom pariske nedelje mode 2016. godine, poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track