AKO ME NE POZOVEŠ, TUĆI ĆU TE! LJUBAV VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA POČELA NEOBIČNO: Sada slave 22 godine braka i SVAŠTA su prošli!
Foto: Profimedia

objava na instagramu

AKO ME NE POZOVEŠ, TUĆI ĆU TE! LJUBAV VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA POČELA NEOBIČNO: Sada slave 22 godine braka i SVAŠTA su prošli!

Pop kultura -

Dejvid i Viktorija Bekam proslavili su 22. godišnjicu braka, a bivši fudbaler našalio se na Instagramu uz njihove fotografije u istoj garderobi.

- 22 godine kasnije, još uvek isti autfiti. Volim te najviše, hvala ti što si nam podarila našu neverovatnu decu kako bismo svi mogli da nosimo isto – stoji u Bekamovoj objavi na Instagramu uz nekoliko fotografija njih dvoje u istim odevnim kombinacijama.

Viktorija je obeležila njihovu godišnjicu kratkim snimkom na Instagramu.

- Volim te Dejvide. Srećna godišnjica - napisala je bivša Spajsica u opisu videa.

Par na društvenim mrežama često imaju izlive ljubavi, a zajedno imaju četvoro dece, i to sinove Bruklina (22), Romea (18) i Kruza (16), kao i ćerku Harper (9).

Način na koji su se upoznali je dosta neuobičajen. Nije se radilo o ljubavi na prvi pogled, već mu je Viktorija pretila da će ga istući ako je ne pozove, a Dejvid je bio sramežljiv da to uradi. Kad je popustio, započela je tajna veza, jer je Spajsica tada imala dečka kog je brzo ostavila.

Svi su upoznati s Dejvidovim varanjem. Njegova najpoznatija afera je započela je u septembru 2003. godine u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebekom Los. Uslikani su kako ćaskaju kao da se godinama poznaju. Dejvid je tada sve negirao, Viktorija mu je verovala, a nešto kasnije, Dejvid se ponovo viđao s Rebekom i iz kluba su otišli u apartman. Već se u automobilu opustio i prepustio strastima. Spajsica je sve više ludela, a na kraju je i pretila Rebeki. Viktorija mu je oprostila neveru i ubrzo nakon toga rodila trećeg sina, Kruza.

Kako trenutno situacija izgleda ovaj par je i nakon 22 godine braka lud jedno za drugim.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track