KARDI BI PRVI PUT U JAVNOSTI SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Jedan detalj na njoj ZGROZIO fanove!
Foto: Profimedia

opet šokira

KARDI BI PRVI PUT U JAVNOSTI SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Jedan detalj na njoj ZGROZIO fanove!

Pop kultura -

Američka pevačica Kardi Bi uslikana je prvi put u javnosti nakon što je objavila da je ponovo trudna i da čeka drugo dete.

Kardi Bi, Ofset
foto: Profimedia

Naime, reperka je nedavno na društvenoj mreži Instagram potvrdila da očekuje bebu sa svojim suprugom Ofsetom.

Ona je tada pozirala naga, bez grudnjaka, samo u donjem vešu, dok ju je za stomak držao njen muž Ofset, za koga se udala 2017. godine na tajnoj ceremoniji.

Par je veoma srećan zbog dolaska prinove, a iako je reperka podnela zahtev za razvod 2020. godine, čini se da su svi bračni problemi rešeni i da je bilo suđeno da ostanu zajedno i dobiju još jednu bebu.

Kardi Bi
foto: Profimedia

- Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom. Naš dom je sada veoma blažen, a mi smo spremni i tako srećni! Puno vam hvala svima na čestitkama i lepim željama - napisala je tada Kardi Bi u opisu fotografije.

Kardi je sada uslikana kako izlazi iz jednog restorana u Los Anđelesu u šarenoj odeći, a tom prilikom joj se video trudnički stomak.

Ona je zatim ušla u svoj automobil i pokazala "kandže" koje ima na rukama. Reperka se tom prilikom isplezila paparacima i videlo se da je lepo raspoložena.

- Fuj nokti! Carica! Prelepa je trudnica! Najzanimljivija reperka ikada! - glasili su komentari fanova.

Kardi Bi
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track