KONAČNO PROGOVORILA BIVŠA RADNICA FONDACIJE: Megan i Hari su potpuno drugačiji PRIVATNO, a nju su preporučili Bil i Melinda GEJTS!
Foto: Profimedia

iskreno o svemu

KONAČNO PROGOVORILA BIVŠA RADNICA FONDACIJE: Megan i Hari su potpuno drugačiji PRIVATNO, a nju su preporučili Bil i Melinda GEJTS!

Pop kultura -

Ketrin St-Loren (40) je radila u neprofitnoj organizaciji Arčvel, kao šefica kancelarije i izvršna direktorka za princa Harija (36) i suprugu Megan Markl (39).

Posle 11 meseci napustila je organizaciju jer je pokrenula sopstvenu kompaniju.

Ketrin je ispričala svoje iskustvo o slavnom paru.

- Neverovatno pozitivno iskustvo, zaista su talentovani, rad za njih me je ispunjavao - rekla je.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su dobili preporuku za Ketrin preko Bila i Melinde Gejts, a Ketrin je zaključila da pred sobom imaju svetlu budućnost.

- Odlični su lideri, mislim da imaju priliku da ostvare velike stvari i biti vrlo uticajni u društvu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Za Megan se pričalo kako je grozno tretirala osoblje dok su živeli u Kensingtonskoj palati, ali čini se da ipak nije onakva kakvom su ju mediji opisivali.

Fondacija Arčvel zamenila je njihov pređašnji kraljevski brend Saseks Rojal, čije ime više ne smeju da koriste. Ime su odabrali iz kombinacije grčkih reči koje znače "izvor snage", a i podseća na ime njihovog sina Arčija.

Megan i Hari u svom studiju Arčvel Audio počeli su da snimaju i podkast, a nakon nedelju dana snimanja zamenili su producenta.

Dorija Regland, princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Cut)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track