REPERKA MU PORUČILA DA KORISTI ZAŠTITU JER ŠTANCUJE DECU: Nik Kenon joj odgovorio da nijedno DETE nije napravio SLUČAJNO!
Foto: Profimedia

odgovorio

REPERKA MU PORUČILA DA KORISTI ZAŠTITU JER ŠTANCUJE DECU: Nik Kenon joj odgovorio da nijedno DETE nije napravio SLUČAJNO!

Pop kultura -

Glumac, komičar i voditelj Nik Kenon, koji ima sedmoro dece, a četvoro je dobio u samo pola godine, otkrio je da se nijedno dete nije dogodilo slučajno.

Nik Kenon
foto: Profimedia

Naime, u svojoj emisiji on je ugostio reperku džej Ti pa je zatražio neke životne savete. Ona mu je poručila da bi trebalo da razmisli o korišćenju kondoma.

Međutim, Kenon je odgovorio da njegova deca nisu rezultat toga što ne koristi zaštitu.

"Namerno imam decu. Ona nisu slučajna", rekao je Kenon.

"Verujte mi, mnogo je žena sa kojima sam mogao da imam decu, ali nisam. One koje su ostale trudne su upravo one koje su trebale biti trudne sa mnom", dodao je voditelj.

Da podsetimo, Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose sa više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Voditeljima porodicu sa tri žene - Ebi De La Rosom, Britani Bel i Alisom Skot. U decembru je dobio drugo dete sa Britani a u junu je sa Ebi dobio blizance i ima još jedno dete s Alisom.

Nick je ranije bio u braku sa pevačicom Marajom Keri, sa kojom ima dvoje dece, desetogodišnje blizance.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

SEĆATE SE BUNTOVNE NATAŠE IZ ISTOVREMENOG FILMA? Evo šta danas radi Tijana Kondić i kako se seća uloge koja joj je promenila ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track