MALO, MALO PA ZAGLAVE NA SUDU: Nakon borbe za starateljstvo, BRED PIT i ANĐELINA DŽOLI se ponovo sude, a ovog puta zbog NOVCA!
Foto: Profimedia

istorija se ponavlja

MALO, MALO PA ZAGLAVE NA SUDU: Nakon borbe za starateljstvo, BRED PIT i ANĐELINA DŽOLI se ponovo sude, a ovog puta zbog NOVCA!

Pop kultura -

Anđelina Džoli prodaje svoj udeo u vinariji i celom poslovanju sa vinima koje ona i njen bivši muž Bred Pit zajednički poseduju.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Ona želi da proda i svoj deo Nouvel LLC, kompanije smeštene u Luksemburgu koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval, koji je sa Pitom kupila u Francuskoj 2011. godine. Bivši supružnici u vinogradu imaju jednaki udeo.

Američki portal piše da je uložila zahtev u Los Anđelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini, koja je usledila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Sudija tek treba da odgovori na glumičin zahtev za pomeranje automatske privremene zabrane pristupa imovini, ali njen zahtev po hitnom postupku već bio odbačen u junu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Glumičin pravni tim rekao je za strane medije kako su bivši supružnici dosad imali dugotrajne pregovore, ali nisu uspeli da se dogovore. Anđelina je sada našla kupca sa treće strane.

Inače, bivši supružnici su u poslednjih pet godina potrošili više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za starateljstvo nad decom.

Bred Pit
foto: Printscreen YouTbe

(Kurir.rs/A.M./Page Six)

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track