BRITNI SPIRS POZIRALA GOLA I DOBILA PREKO 2.200.000 LAJKOVA: Fanovi su uznemireni i tvrde da nešto OPASNO nije u redu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

pobunili se

BRITNI SPIRS POZIRALA GOLA I DOBILA PREKO 2.200.000 LAJKOVA: Fanovi su uznemireni i tvrde da nešto OPASNO nije u redu! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (39) je objavila neobičnu fotografiju na Instagramu.

Ona pozira okrenuta leđima, a jasno se vidi da ne nosi odeću, odnosno da je gola. Deo njenih obožavalaca uveren je kako na toj fotografiji nije Britni, iako liči na nju zbog boje kose.

Jedni pišu "Free Britney", što je naziv pokreta koji su pokrenuli obožavaoci koji se javno bore za njeno oslobođenje, dok drugi izražavaju sumnju kako se na objavljenoj fotografiji ne nalazi pevačica.

"Znamo da to nisi ti", "Gde su njene tetovaže na ovoj fotografiji?", "Ljudi, vi znate da ovo nije Britni, zar ne?", "Gde je tetovaža vile?", "Nešto nije u redu sa ovom fotografijom", samo su neki od komentara pratilaca.

Inače, Britni na leđima ima dve tetovaže - malu vilu na dnu leđa kao i simbol na hebrejskom jeziku na potiljku.

Drugi su zaključili da je moguće da je jedna tetovaža izbačena sa fotografije, dok je drugu prekrila kosom.

Celu dilemu rešila je sama Britni, kasnijim postom na Instagramu.

"Ok, dakle... Editovala sam moju tetovažu na vratu jer sam želela da vidim kako bi izgledalo bez nje i moram reći da mi se sviđa. Vi ljudi što pričate iza mojih leđa, slobodno me poljubite u du*e, vi što mrzite...", piše pevačica, ali fanovi imaju svoju verziju.

"Ovo nije Britni", "Ona nikad nije ovako nepristojna", "Vratite Britni njen nalog", "Da li neko stvarno misli da ćemo nasesti na ovo", "Oslobodite Britni" si neki od komentara i većina pratilaca uopšte nije ubeđena da je iza ovog nalo0ga prava Britni Spirs.

Sada svi željno isčekuju novo saslušanje pred sudom koje je zakazano za 14. jul, ali ovog pita neće biti otvoreno za javnost i njeno svedočenje će biti zapečaćeno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track