UVELIKO SE PRIPREMAJU ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Džej Lo i Ben Aflek uslikani sa decom, a evo gde će popularni par ŽIVETI! (FOTO)
Foto: Profimedia

PAPARACO

UVELIKO SE PRIPREMAJU ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Džej Lo i Ben Aflek uslikani sa decom, a evo gde će popularni par ŽIVETI! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih parova s početka milenijuma, ali i sada, nakon što su obnovili sovju vezu, Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni su na ručku sa svojom decom, u Brentvudu, u Los Anđelesu.

Zaljubljeni par +izašao je na ručak, a dok je Džej Lopovela sa njima ćerku Emu (13), Ben je bio u društvu sina Semjuela (9).

Nedavno su mediji objavili da par uskoro planira zajednički život, i da će tome prethoditi upoznavanje sa decom.

Dženifer Lopez (51) nosila je beli kombinezon koji je ukombinovala sa žutom tašnom, i neon-patikama, dok je Ben Aflek (48) je u ležernom izdanju, uživao u društvu Lopezove.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Premda su naveli da sa vezom ne žele da „žure", par ipak planira da se useli u zajednički dom vrlo brzo.

Poznati par prošli vikend takođe je proveo zajedno, a pevačica, glumica i vlasnica modne linije sve češće je u Los Anđelesu, gde u poslednje vreme obilazi privatne škole kako bi izabrala najbolju za svoje blizance.

Tabloidi su objavili da su se „obavezali" da „ostatak života provedu zajedno", nakon što su shvatili da su pronašli „pravu ljubav", i da planiraju da budu dobri staratelji i roditelji deci.

Aflek sa bivšom suprugom Dženifer Garner deli starateljstvo nad sinom Semjuelom i ćerkama Serafinom i Vajolet, dok Džej Lo iz braka sa Markom Entonijem ima blizance Maksimilijana i Emu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

TARA I ŠA UHVAĆENI POSLE RIJALITI FINALA: Evo gde je kontroverzni par proveo jutro posle BURNE NOĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track