POSTIGNITE MAT IZGLED: Tiktokerka objavila trik sa NAMIRNICOM koju imate kod kuće, ali je NISTE koristili kao ŠMINKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

SAVET

POSTIGNITE MAT IZGLED: Tiktokerka objavila trik sa NAMIRNICOM koju imate kod kuće, ali je NISTE koristili kao ŠMINKU! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Leto i sunčani dani podrazumevaju povratak bronzera i jačih rumenila u našu make-up rutinu, ali treba biti vrlo oprezan.

Za svakodnevne prilike neophodan je osunčani, ali prirodni izgled, a to se može postići i bez skupih proizvoda - uz trik koji je postao viralan na internetu.

Osunčan, ali prirodan izgled neophodan je za svaki dan, a on se može postići na vrlo jednostavan način i bez skupih proizvoda. Trik jedne Tiktokerke u kome objašnjava kako doći do savršenog letnjeg mat izleda, postao je viralan.

Naime, sjajan način da postignete prirodni, blago preplanuli i, što je vrlo važno, mat izgled, jeste da upotrebite prašak za pecivo kao ključni alat za obrnuto konturisanje nosa. Možda zvuči komplikovano, ali zapravo nije.

@georgieclarke

The reverse nose contour: for a sun kissed natural summer look! ? #beautyhacks #beautyhack #fyp #foryoupage #ukbeauty #uktalent

♬ original sound - georgie.clarke

Trebalo bi da uzmete mali, trouglasti sunđer za šminkanje i na njega nanesete prašak za pecivo, a potom njime pređete liniju duž nosa (uz nozdrve, ne po sredini nosa) i ispod očiju.

Nakon toga bi trebalo naneti vrlo malo rumenila duž sredine nose, ali imajte na umu da je najefektnija neka topla nijansa poput roze ili boje breskve. Sve utapkajte četkicom ili sunđerom i na kraju dodajte dve tačkice hajlajtera – jedan na vrh nosa, drugi u korenu nosa i opet utrljajte.

Puder, korektor, šminka
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

CECA MOKRA DO KOŽE PEVA I NE STAJE! DEČKA JE ODUŠEVILA: Bogdan javno pokazao koliko je ponosan na nju, poruka će vas RAZNEŽITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track