KAJLI DŽENER PONOVO TRUDNA?! Internet se usijao: Zbog OVE fotografije svi misle da u dom rijaliti zvezde stiže prinova! (FOTO)
Foto: Profimedia

stižu rode

KAJLI DŽENER PONOVO TRUDNA?! Internet se usijao: Zbog OVE fotografije svi misle da u dom rijaliti zvezde stiže prinova! (FOTO)

Pop kultura -

Najnovija fotografija Kajli Džener pokrenula je nagađanja da je trudna, a najmlađa milijarderka na svetu nije komentarisala ove navode.

Instagram profil Kajli Džener jedan je od najpraćenijih na svetu,

Kajli Džener na Instagramu prati više od 247 miliona ljudi, te svaka njena objava ne može da prođe neopaženo. Sada je novom fotografijom najmlađa milijarderka na svetu izazvala sumnju svojih obožavatelja da je u drugom stanju.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Na prvi pogled sasvim obična fotografija, ali budnom oku njenih pratilaca zapao je za oko njen stomak i svi su imali samo jedno pitanje, da li je trudna.

- 24 sata u Njujorku - napisala je Kajli u opisu fotke, a fotografija je dostigla više od sedam i po miliona lajkova. Pratioci su u komentarima pokrenuli raspravu o tome da li je Kajli možda ponovo u drugom stanju, a da to želi da sakrije.

- Jesi li trudna? - glasio je jedan od komentara. Kajli na ovo nije odgovorila, a neki od pratilaca pisali su kako se i njima čini da je trudna, dok su drugi odgovorili kako to sigurno nije istina i da bi se to već znalo.

- Ne bi tu vest mogla da sakrije - napisala je jedna pratiteljka.

Inače, Kajli ima ćerku Stormi, koju je dobila s reperom Travisom Skotom. Par je 2019. godine raskinuo dvogodišnju vezu, te su dogovorili starateljstvo.

U poslednje vreme Kajli i Travis se ponovo druže, te objavljuju zajedničke fotografije, zbog čega su njihovi pratioci počeli da sumnjaju da su se pomirili.

Trevis Skot, Kajli Džener
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:12

MILJANINA SESTRA BILA JE NA FINALU RIJALITIJA! Ana se pojavila u korsetu i suknjici, a njene noge svi su gledali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track