ŠERBEDŽIJA KONAČNO SVIRAO U BEOGRADU! Pevao pesme Azre, setio se Arsena i Kemala Montena
Foto: ATA images

jači od fudbala

ŠERBEDŽIJA KONAČNO SVIRAO U BEOGRADU! Pevao pesme Azre, setio se Arsena i Kemala Montena

Pop kultura -

Glumac Rade Šerbedžija u nedelju veče otvorio je knjižaru "Kosmos" u Knez Mihailovoj ulici i održao sjajan koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu.

- Nisam ovako nešto očekivao, da vas bude ovoliko, em je korona, em je utakmica finala Evropskog prvenstva u fudbalu. Hvala vam - sa osmehom, srećan i pomalo zbunjen, obratio se publici Botaničke bašte Šerbedžija, koji je promovisao svoj poslednji studijski album "Ne okreći se, sine", izašao u doba pandemije, u decembru 2020. godine.

Svaki Šerbedžijin nastup nikako se ne može definisati samo kao koncert, prenosi Tanjug, i uvek je to mnogo više od toga, što se desilo i ove noći. Deo programa posvetio je supruzi Lenki Udovički, a i pokojnim prijateljima Kemalu Montenu i Arsenu Dediću, a izvodio je i hitove Azre i Miše Kovača. U Botaničkoj bašti biće još koncerata jer je Cebef najavio nastupe 26. jula Nena Belana i Fjumensa, 27. jula Matije Dedića, 28. jula Galije i 29. jula Nade Pavlović.

Rade Šerbedžija
foto: ATA images

Kurir.rs

Bonus video:

03:27

RADE ŠERBEDŽIJA DELI KADAR SA SVETSKIM GLUMCIMA! Glumac se javio iz Engleske, a evo šta je poručio i sa kim je NAZDRAVIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track