CRNA ŽENO, ŠTA TI BI? Sofija Vergara objavila fotografiju na kojoj izgleda VRELO i ATRAKTIVNO, ali jedna stvar je SVE pokvarila!
Foto: Profimedia

šta joj je to trebalo

CRNA ŽENO, ŠTA TI BI? Sofija Vergara objavila fotografiju na kojoj izgleda VRELO i ATRAKTIVNO, ali jedna stvar je SVE pokvarila!

Pop kultura -

Glumica Sofija Vergara svojim fotografijama u kupaćim kostimima inače izaziva divljenje, ali poslednja tog tipa koju je objavila razočarala je njene fanove.

Latino lepotica, koja trenutno uživa na letovanju sa suprugom Džoom Manđanielom, pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu i fotku objavila na Instagramu, a fanovi su brzo uočili da na njoj nešto ne štima.

"Zar niko ne vidi da je fotošopirala struk? Ceo okean je udubljen na tom mestu", "Baš šteta da koristi fotošop, prelepa je i bez toga", "Sofija, nema potrebe da sužavaš struk", pisali joj obožavaoci kojima nije bilo jasno zašto se fotošopirala, ali fotka je svejedno skupila stotine hiljade lajkova.

Inače, Sofia je 10. jula napunila 48 godina, a rođendan je proslavila u svojoj kući na plaži čiju lokaciju vešto skriva od javnosti. Sa suprugom i porodicom tamo provodi svako letovanje, a poznato je samo da se nalazi na nekom ostrvu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UŽIVA U LUKSUZU: Pevačica se oglasila sa odmora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track