BER GRILS SNIMIO EMISIJU NA STAROJ PLANINI: Oduševljen je prirodnim LEPOTAMA naše zemlje, a OVO mu je najveća želja!
Foto: Profimedia

svidelo mu se

BER GRILS SNIMIO EMISIJU NA STAROJ PLANINI: Oduševljen je prirodnim LEPOTAMA naše zemlje, a OVO mu je najveća želja!

Pop kultura -

Svetski poznati avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju "U divljini sa Berom Grilsom".

Ber Grils
foto: Profimedia

Bivši pripadnik SAS jedinice, pisac i televizijski voditelj završio je danas sa svojim delom snimanja, a njegova ekipa i dalje je

Kako otkriva Goran Karadžić, direktor "JP Stara Planina - SP Resou Srbiji.rt", u snimanju emisije uključena je naša helikopterska jedinica MUP-a.

- Snimio je svoj deo za emisiju i odleteo danas. Rekao nam je da je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti. Ovo je velika stvar za Srbiju i Staru Planinu - rekao je Karadžić.

On dodaje da je najveća želja Grilsu da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao.

- Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji - rekao je Ber Grils u intervjuu za Nedeljnik, još početkom 2020. godine.

Ber Grils, Novak Đoković
foto: Profimedia, AP

(Kurir.rs/A.M./Telegraf)

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track