OGLASILA SE GLUMICA POSLE TVRDNJI DA SE ZABAVLJA SA 38 GODINA MLAĐIM: Šeron Stoun jednom rečenicom svima zapušila usta, svi u ČUDU
Foto: Profimedia

dosta joj priča

OGLASILA SE GLUMICA POSLE TVRDNJI DA SE ZABAVLJA SA 38 GODINA MLAĐIM: Šeron Stoun jednom rečenicom svima zapušila usta, svi u ČUDU

Pop kultura -

Prošlog meseca krenule su da kruže glasine kako je Šeron Stoun ponovno u vezi i to mnogo, mnogo mlađim reperom.

Za to su krive fotografije para zajedno u klubu, ali je Šeronin odgovor opovrgnuo to u potpunosti.

- Smešni ste - jednostavno je rekla.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Nakon što su njihove zajedničke fotografije uzburkale javnost i podstakle glasine kako su u vezi, glumica Šeron Stoun (63) potvrdila je da ne izlazi sa 38 godina mlađim reperom RMR (25), čije se pravo ime još ne zna.

Osim razlike u godinama, još je šokantnije što se RMR i Stone toliko razlikuju. RMR u javnosti nosi fantomku, a zlatni zubi su mu praktično zaštitni znak, dok Stoun objavljuje fotografije sa svojim francuskim buldozima i promoviše svoje memoare.

Ranije ove godine fotografisani su i viđeni zajedno nekoliko puta. Na jednoj fotografiji reper je zagrlio Šeron oko ramena. U isto vreme je poverljivi izvor za PageSix rekao kako je su RMR i Stone plesali, družili se i pili zajedno.

- Veoma je poštuje i misli da je je*eno kul - izjavio je isti izvor o reperu.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

To ne bi bio prvi holivudski par s ovako drastičnom razlikom u godinama. Podsetimo, pevačica Madona (62) u vezi je sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom (27).

Međutim, čini se kako je reč samo o prijateljstvu. Međusobno lajkuju i komentarišu objave na društvenim mrežama i navodno "mnogo dobijaju i uče" jedno od drugoga.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track