EŠLI GREJEM TRUDNA: Više nije mogla da krije, najpoznatija PLUS SAJZ manekenka na NEOBIČAN način otkrila da je u DRUGOM STANJU!
Foto: profimedia

stiže prinova

EŠLI GREJEM TRUDNA: Više nije mogla da krije, najpoznatija PLUS SAJZ manekenka na NEOBIČAN način otkrila da je u DRUGOM STANJU!

Pop kultura -

Ešli Grejem ponovo je u drugom stanju. Radosne vesti je najpopularnija plus sajz manekenka na svetu otkrila na svom Instagram profilu.

Ešli Grejem
foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih plus sajz manekenki na svetu, 33-godišnja Ešli Grejem krajem januara prošle godine postala je majka dečaka Isaka.

Sada novopečena majka uživa u čarima roditeljstva sa suprugom Džastinom Ervinom, a na društvenim mrežama često deli brojne simpatične trenutke.

Ranije je otkrila je kako je prvu trudnoću u početku skrivala, i to zbog posla. Izgleda da je i s drugom slična situacija. Naime, objavila je fotografiju s već povećim stomakom, kojom je otkrila da sa suprugom čeka drugo dete.

- Protekla godina je bila puna malih iznenađenja, velikih gubitaka, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem da procesuiram i slavim drugu trudnoću i sve ono što nam novo poglavlje donosi - napisala je emotivna Ešli, koja je pozirala gola za ovu priliku.

U šumi i uz tmurno vreme, na sebi je imala samo košulju kojom je prekrila strateška mesta na telu.

Ešli Grejem
foto: profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:18

KRATKA HALJINA I VRTOGLAVE ŠTIKLE! Žena srpskog fudbalera kao AVION nakon 2 POROĐAJA! GRMI kako izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track