OVO JE SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA! Ljubav traje 50 godina, pobedila je tešku bolest, a evo kako IZGLEDA i šta je o njoj napisao suprug
Foto: Privanta arhiva

dirljiv post

OVO JE SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA! Ljubav traje 50 godina, pobedila je tešku bolest, a evo kako IZGLEDA i šta je o njoj napisao suprug

Pop kultura -

Glumac Radoš Bajić skoro pet decenija je u srećnom braku sa suprugom Milenom. On je juče na svom Instagramu objavio emotivnu poruku, kao i zajednički selfi s njom.

"I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja Milena - podrška, potpora, oslonac, uvek uz mene, majka moje dece, baka moje unučadi, moja ljubav…Neka je Bog čuva", poručio je Bajić.

Radoš je, podsetimo, suprugu upoznao sedamdesetih godina.

"Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...". izjavio je ranije Bajić.

Milena Bajić
foto: Kurir

Inače, glumčeva supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Radoš Bajić
foto: Contrast Studios

Kurir.rs/Lj.R.

Bonus video:

00:32

RADOŠ BAJIĆ I RADIŠA UROŠEVIĆ ZAPEVALI U DUETU: Glumac i pevač UHVAĆENI na proslavi u okolini Kragujevca! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track