LJUBAVNICA 10 GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS IZNELA TAJNE: Zbog ovog se pevačica UBIJALA od alkohola i jedno nikad nije PRIZNALA
Foto: Profimedia

ISPLIVALI DETALJI

LJUBAVNICA 10 GODINA OD SMRTI EJMI VAJNHAUS IZNELA TAJNE: Zbog ovog se pevačica UBIJALA od alkohola i jedno nikad nije PRIZNALA

Pop kultura -

Katriona Gorlej, nekadašnja ljubavnica pevačice Ejmi Vajnhaus koja je umrla pre 10 godina, tvrdi da je pevačica uvek imala problem sa svojom s*ksualnošću.

Katriona je bila jedna od najbližih Ejminih prijateljica, a kako kaže, imale su "nedefinisanu" vezu i mnogo su se volele, što je pevačicu zbunjivalo. Ona je iskreno za "BBC" govorila o Ejmi, pa priznala da je sama znala da je lezbijka jer je sa 20 godina imala vezu, ali pevačica još nije.

Katriona Gourlej
foto: Profimedia

"Ejmi je pisala citate dok sam spavala, pisala je kako sam najlepša devojka koju je videla, pa se i pitala kako sam tako lepa i kad spavam i kad sam budna. Naša veza bila je posebna", kaže Katriona.

Katriona se prisetila i kada se Ejmi šalila da postaje lezbijka posle 4 likera.

"Ljudi nisu shvatali koliko je volim i koliko mi je stalo, kao i da bih učinila sve što je u mojoj moći da ona bude srećna", dodala je Ejmina nekadašnja ljubavnica.

Ejmi Vajnhaus
foto: Printscreen/Youtube

Druga Ejmina prijateljica, Naomi, je njihovu vezu opisala kao "decu koja trče po Londonu i rade nestašne stvari za koje ne žele da saznaju njihovi roditelji." Prijatelji su se stalno šalili oko toga što su Ejmi i Katriona "u vezi".

Ejmin otac priznaje da se njegova ćerka borila sa mentalnim problemima, te da je cela porodica pokušavala da otrgne Ejmi od alkohola i droge, ali da im nikako nije polazilo za rukom.

"Bilo je užasno gledati kako vaše dete pred vašim očima umire i nestaje. Mogla sam samo da gledam i čekam," kroz suze je ispričala Ejmina majka Dženis.

23. jula 2011. godine, Ejmi je pronađena mrtva u njenom stanu u severnom Londonu. Pored nje su bile 3 prazne boce votke. Imala je 27 godina.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track