KEJT HADSON LETUJE KAO I SRBI: Popularna holivudska glumica obilazi svoju omiljenu EVROPSKU destinaciju, turisti u neverici! FOTO
Foto: Profimedia

zanimljivo

KEJT HADSON LETUJE KAO I SRBI: Popularna holivudska glumica obilazi svoju omiljenu EVROPSKU destinaciju, turisti u neverici! FOTO

Pop kultura -

Čitava AMERIKA ne može da zameni ovu ČUDESNU ZEMLJU: Kejt Hadson odmalena letuje u Evropi, a tu je i ovog MOMENTA (FOTO)

Holivudska glumica Kejt Hadson sa svojim izabranikom Denijem Fudžikavom boravi u Grčkoj i to po drugi put ove godine. Ljubav prema ovoj ostrvskoj zemlji zemlji odmalena joj je usadila majka, slavna Goldi Hon.

Kjet je ovog puta rešila da Grčku obiđe kao pravi turista, te je aparatom fotografisala znamenitosti., i na taj način izazvala poglede prolaznika. Glumica je objavila fotografije iz nekadašnje prestonice ove ostrvske države, Nafplija.

Interesantno je da je prošlog puta na ovom mestu bila sa bivšim suprugom Metom Belamijem i njegovom izabranicom Elom Evans, a u dobrim odnosima su prvenstveno ostali zbog osmogodišnjeg sina Bingama.

Inače, Hadsonova sa Denijem ima ćerkicu Rani, koja je ista mama.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA I SLAVLJENICI ULEPŠALA VEČE: Glumica pokazala veliki TALENAT, pustila glas i izdominirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track