DOBIJALA JE LEKOVE, NJEN OTAC JE PROVERAVAO DA LI IH JE UZIMALA! Telohranitelj Britni Spirs izneo ŠOKANTNE detalje!
Foto: Profimedia

užas

DOBIJALA JE LEKOVE, NJEN OTAC JE PROVERAVAO DA LI IH JE UZIMALA! Telohranitelj Britni Spirs izneo ŠOKANTNE detalje!

Pop kultura -

Nekadašnji telohranitelj Britni Spirs, Fernando Flores otkrio je morbidnosti kroz koje je pevačica prolazila pod starateljstvom oca Džejmija, koje traje od 2008. godine, tačnije otkako je u javnosti doživela krizu mentalnog zdravlja.

Telohranitelj tvrdi da je pevačica, u periodu kada je radio za nju, jednom nedeljno dobijala mešavinu različitih lekova zbog kojih je “silazila s uma” i to od nepoznate žene.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

– Bila su to tri antipsihotična leka i kontracepcijske pilule – rekao je Flores.

Fernando, koji je za pevačicu radio osam meseci 2010. godine, tvrdi da je njen telefon tada bio kontrolisan kao i da nije smela sama da napušta kuću. To su navodno bila pravila i odluke njenog oca Džejmija Spirsa.

– On bi nazvao tri ili četiri puta dnevno kako bi proverio što se događa. Ako je nešto želela, morala je da zatraži njegovo dopuštenje. Dane je provodila gledajući televiziju ili vežbajući – ispričao je Flores.

Ne čudi što je Flores je tek sada progovorio, odnosno nakon što je Britni na sudu otkrila detalje o kontroverznom starateljstvu, zatraživši slobodu. Sledeće ročište zakazano je za 29. septembar u Los Anđelesu, a Britni i njen advokat još nisu podneli formalni zahtev za okončanje starateljstva.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/Daily Mail

Bonus video:

00:07

NATAŠA BEKVALAC NA PRAGU 5. DECENIJE DOMINIRA! Skinula se u kupaći i pokazala zanosnu oblinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track