DRAGAN JOVANOVIĆ PRIMIO VAKCINU, A U SVOM STILU PORUČIO: Ovo je sve pod prisilom rođenje ćerke! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

odgovoran

DRAGAN JOVANOVIĆ PRIMIO VAKCINU, A U SVOM STILU PORUČIO: Ovo je sve pod prisilom rođenje ćerke! (FOTO)

Pop kultura -

Dragan Gagi Jovanović je još jedna osoba iz sveta domaćeg šoubiznisa i glume, koja je javno otkrila da je primila vakcinu protiv koronavirusa.

On se danas vakcinisao u Domu zdravlja Zemun, a ovo iskustvo podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram njegova ćerka Anđela Jovanović.

Dragan Jovanović
foto: Printskrin/Instagram

"Ovo je sve pod prisilom rođene ćerke", izgovorio je glumac.

Dragan Jovanović
foto: Printskrin/Instagram

I Anđela je u svom stilu prokomentarisla ceo događaj.

"I ovo se desilo, Dragan se vakcinisao! Hvala ozbiljnim profesionalcima iz Doma zdravlja Zemun, koji su ovo uspeli! I hvala Marina Benčina što si kraljica", napisala je mlada glumica.

Anđela Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Dragan Jovanović primljen je nedavno u Klinički centar Srbije s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova.

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spasilo kičmu. Sada je, kako što vidimo, konačno bolje i biće opet onaj stari.

Dragan Jovanović
foto: Saša Pavlić Koki

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track