POZORIŠTE DVORIŠTE BOŽIDARAC KREĆE SA RADOM: Ulaz na sve programe je besplatan, biće puno komedija
Foto: Privatna Arhiva

Letnji program je podržao Grad Beograd

POZORIŠTE DVORIŠTE BOŽIDARAC KREĆE SA RADOM: Ulaz na sve programe je besplatan, biće puno komedija

Pop kultura -

"Pozorište dvorište Božidarac" otvara se u sredu 21. jula sa predstavom Holivudski san koji su adaptirali i režirali Miloš Đurović i Dušan Matejić. I za ovu komediju sa elementima melodrame, ali i za sve druge programe pozorišta ulaz će biti slobodan, a početak predstava je u 21 čas.

Božidarac
foto: Privatna Arhiva

Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da mu je izuzetno drago što će nakon godinu dana pauze opet ugledati publiku na njihovoj maloj letnjoj sceni. - Pripremili smo bogat program koji je, pre svega, sačinjen od komedija kako bi se gledaoci relaksirali tokom leta. Potrudili smo se da angažujemo što je moguće više mladih glumaca i glumica kako bismo im dali priliku da se predstave, imajući u vidu da su tokom prethodnih godinu dana imali ograničene mogućnosti. Ceo letnji program je podržao Grad Beograd kroz projekat Vračarsko leto - kaže Kljajić.

Božidarac
foto: Privatna Arhiva

Sledećeg ponedeljka publiku očekuje koncert pevačke grupe Kristali koji su pripremili evergrin numere, a zatim u sredu, predstava Jazavac pred sudom. Kraj jula, tačnije 30. jul , je rezervisan za predstavu Zvezdani Gypsy Kabare. Program će biti naknadno objavljen za avgust.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track