ČASNA SESTRA (55) ODUŠEVILA INTERNET MLADALAČKIM IZGLEDOM: To je zato što NEMAŠ MUŠKARCA! Evo kako im je odgovorila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/nunsenseforthepeople

HIT!

ČASNA SESTRA (55) ODUŠEVILA INTERNET MLADALAČKIM IZGLEDOM: To je zato što NEMAŠ MUŠKARCA! Evo kako im je odgovorila! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Časna sestra postala je viralna na TikToku nakon što je podijelila svoju rutinu nege kože i otkrila koliko zapravo ima godina. Mnogi korisnici ostali su šokirani misleći da je dbe decenije mlađa.

Monika ima 55 godina, ali svi njeni pratioci na društvenim mrežama tvrde da izgleda kao da je u 30-ima, što ona prepisuje čestom izbegavanju sunca i umivanju lica nežnim sapunom. Objasnila je da ne koristi proizvode za ulepšavanje jer su precenjeni, ali da svakodnevno pere lice sredstvom od zobenih pahuljica za bebe, a čak nosi suncobran napolju kako bi mogla da sedi i u hladovini. Ipak, neki od njenih pratilaca misle da je njen mladalački izgled posledica života bez muškaraca.

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. #nunsoftiktok

♬ original sound - Claudette Powell

- Ljudi su bili izuzetno dragi. Mislila sam da će video videti samo četiri ili pet osoba... Mnogi govore da izgledam kao da mi je 30, a komentari koji kažu da je to zato što nemam muškarca koji bi me živcirao dobro me nasmeju. Oduševljena sam koliko su dragi korisnici TikToka - ispričala je Monika.

Monika je časna sestra postala 2012. godine, kada je ostavila posao uređivača fotografija i svoj život posvetila religiji. Na svom TikTok profilu ima 48 hiljada pratilaca sa kojima redovno deli informacije o tome kakav je život u manastiru, a povremeno i lične detalje o svom životu.

@nunsenseforthepeople

The matter was resolved quickly and without hint of mortification or scandal, and muttonchops were served. ##nunsoftiktok ##episcopal ##convent

♬ original sound - Claudette Powell

Kurir.rs/A.A./mirror

Bonus video:

05:29

Skin positivity: Savršena koža ne postoji - svako je lep na svoj način!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track