SRCE DA TI PREPUKNE, NJOJ SU RODITELJI POTPUNO UNIŠTILI ŽIVOT: Majka Britni Spirs je naterala pevačicu da uradi GROZNU stvar
Foto: Profimedia

kontrola

SRCE DA TI PREPUKNE, NJOJ SU RODITELJI POTPUNO UNIŠTILI ŽIVOT: Majka Britni Spirs je naterala pevačicu da uradi GROZNU stvar

Pop kultura -

Lin Spirs, majka Britni Spirs, prisilila je pevačicu da poništi svoj brak sa prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg.

Lin Spirs
foto: Profimedia

Mark je za Daily Mail ispričao kako par nije želeo da se brak poništi, ali su ih na to naterali Lin i Britnin menadžerski tim.

"Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu za kući", rekao je Goldberg.

Par se venčao u januaru 2004. godine u kapelici u Las Vegasu. Brak je trajao svega 55 sati. Kad su nazvali Lin i rekli da su se venčali, ona je navodno poludela.

Lin Spirs, Britni Spirs
foto: Profimedia

Aleksander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

"Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo sa prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili ni drogirali se", ispričao je advokat.Kako navodi Mark, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povrediti, ali bojao se njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander u podcastu Toxic: The Britney Spears Story.

Džejson Aleksander, Britni Spirs
foto: Profimedia

"Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona", ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka telefon pevačice misteriozno prestao da radi.

Britni je objavila da se verila sa Kevinom Federlajnom, plesačem iz scenske pratnje u julu 2004. godine, samo 7 meseci posle njenog kratkom braka od 55 sati sa drugarom iz detinjstva, Džejsonom.

U braku sa Kevinom je dobila dvoje dece, Šona (15) i Džejdena (14) pre nego što je 2006 godine podnela zahrtev za razvod braka.

Džejson Aleksander, Britni Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:26

ŠIJAN PREDSTAVIO NOVU KNJIGU: Svet filma viđen očima Nušića, Andrića i Crnjanskog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track