GAGA ANTONIJEVIĆ PROMENIO SCENARISTU DRŽAVNOG SLUŽBENIKA Vojnov: Služba je menjala načelnike pa je opstala, verujem da će i serija
Foto: Promo/Aleksandar Letić, Nemanja Nikolić

neočekivana odluka

GAGA ANTONIJEVIĆ PROMENIO SCENARISTU DRŽAVNOG SLUŽBENIKA Vojnov: Služba je menjala načelnike pa je opstala, verujem da će i serija

Pop kultura -

Za nekoliko dana pašće prva klapa treće sezone serije "Državni službenik", ali iza nje neće stajati njen kreator i scenarista Dimitrije Vojnov, saznaje Kurir. Iza novih 12 epizoda stoje Vladimir Kecmanović, saradnik Dragana Bjelgorlića na "Senkama nad Balkanom", i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću.

Dimitrije Vojnov
foto: Nebojša Mandić

- Informacija je tačna, neću pisati treću sezonu "Državnog službenika", ali kolegama želim svu sreću i sa velikom radoznalošću čekam da vidim šta su pripremili. I Služba je menjala načelnike pa je opstala, verujem da će i ova serija opstati posle promene scenariste. Smatram da sam kao kreator serije postavio zdrave temelje za dalji rad. Uprkos tome što je više ne pišem, i dalje je vidim kao moju seriju na koju sam veoma ponosan - kaže Vojnov za Kurir.

Predrag Gaga Antonijević
foto: Vladimir Šporčić

Predrag Gaga Antonijević nije želeo da komentariše ceo slučaj. Telekom Srbija i produkcijske kuće "Dandelion prodakšen" i "Film danas" nedavno su na konferenciji za medije najavili nove projekte i nastavak snimanja "Državnog službenika", koji će 2022. obradovati gledaoce Superstar TV.

- Treći serijal se bavi koronom i problemima koji su se pojavili s pandemijom. Svi stari likovi, koji se pojavljuju u prvoj i drugoj sezoni, pojavljuju se i u trećoj. Biće tu i novih likova - otkrio je za TV dodatak reditelj Miroslav Lekić. Milan Marić, Vanja Dujov, Žarko Laušević, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, ali i Tihomir Stanić i Marko Janketić u ulogama Marjanovića i inspektorka Mirka iz serijala "Ubice mog oca", sigurno su deo nastavka ove priče.

Jelisaveta Orašanin
foto: Nemanja Nikolić

Jelisaveta Orašanin Teodosić trebalo bi da bude pojačanje nastavka "Državnog službenika". Za ovu informaciju nema još potvrde. Ona bi trebalo da nastavi da igra svoj lik Tijane iz serije "Ubice mog oca". Gaga Antonijević i ovom ulogom želi da poveže dve svoje priče i objasni kako ona u "Ubicama" nije završila s metkom u čelu.

Publika će od jeseni uživati u petoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca", dugoočekivana serija "Pevačica" kreće sa emitovanjem u septembru. Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije "Bunar", u kojoj Igor Đorđević tumači lik profesora filozofije Radomira, koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra, koju glumi Nataša Ninković. Uz seriju "Bunar", radi se i na razvoju nove serije "Baš-Čelik".

Nataša Ninković
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track