ZABAVA U HLADU ZA NAJMLAĐE: Crtanje na plaži BEZ papira i olovke – pogledajte kako!
Foto: Promo

ZABAVA U HLADU ZA NAJMLAĐE: Crtanje na plaži BEZ papira i olovke – pogledajte kako!

Žena -

Deca na moru i bazenu ne bi izlazila iz vode, pa s toga često ne znate šta biste sa njima u hladu na peškiru. Crtanje je uvek sjajan predlog da im time okupirate pažnju plus je i korisno, ali nije zgodno nositi papire, flomastere i bojice. Postoji sjajan način da crtaju bez svega toga – pogledajte OVDE!

Piši briši LCD tabla je kao stvorena za vaše mališane! Vrlo je zabavan način za crtanje i pisanje, nešto novo sa čega će za tili čas moći da obrišu crtež, slova, brojeve. Dakle, nema nošenje hrpe papira koje pritom ne mogu na plaži/bazenu ni na šta da naslone da bi lepo crtali, niti gomile bojica i flomastera. To je tabla po kojoj se crta posebnom olovkom koja se ne troši, a sve sa table briše se jednim jedinim klikom na dugmence u dnu table. Time ćete uštedeti značajnu količinu papira, te samim tim pozitivno ekološki delovati. Na njoj deca mogu crtati iz kojeg kod položaja žele, a toliko je tanka da nećete ni osetiti da vam je u torbi kada je budete poneli.

Gde je kupiti pre mora? Možete online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Naravno, nije rezervisana isključivo za plažu. Na njoj deca mogu crtati bilo gde, a možda će im čak i pomoći da neke stvari lakše nauče da crtaju i/ili pišu, jer će im biti interesantnija od papira.

Hangar
foto: Promo

Veličina ekrana je 8,5 inča.

Dimenzije cele table: 23x14.

Dimenzije samog ekrana: 17x12.

Gde je kupiti? Možete online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja