Najnovije vesti

NE MOGU DA OSTANEM MIRNA I NORMALNA KADA SNIMAM SA NJOM: Ivana Dudić otvorila dušu o Snežani Savić i kolegi koji je pretučen!
Foto: Sonja Spasić

ISKRENO

NE MOGU DA OSTANEM MIRNA I NORMALNA KADA SNIMAM SA NJOM: Ivana Dudić otvorila dušu o Snežani Savić i kolegi koji je pretučen!

Pop kultura

Glumica Ivana Dudić ne krije da su je na snimanju serije “Igra sudbine” dočekali raširenih ruku i otkriva da je Savićeva uvek razveseli.

Glumica Ivana Dudić u poslednje vreme stiče veliku popularnost zbog uloga u raznim projektima, a jedan od njih je svakako „Igra sudbine“ čija se prva sezona završila, ali nas nastavak očekuje već od septembra na „Prvoj“ televiziji. Kako Ivana ističe drago joj je da se sve ponovo vratilo u normalu i da može da posećuje događaje na kojim sreće drage ljude i kolege.

- Pomisliće ljudi da nemam šta da radim, jer stalno idem po događajima, a zapravo sam na svaki pozvana (smeh). Sve su prijatelji koji me zovu i želim sve da ih ispoštujem. Drago mi je da se napokon sve vratilo u normalu, to je bitno.

Kako ste se snašli u ulozi Nore u seriji „Igra sudbine“?

- Mi smo uspeli da pomerimo granice i da uđemo u domove ljudi. Radosna sam što sam deo tog tima. Malo je više odmaklo u seriji kada sam se ja pridružila. Već sam sarađivala sa istom produkcijskom kućom kada sam igrala u seriji „Istine i laži“ i oni znaju sigurno kako ja radim, a i ja kako oni. To je jedna divna saradnja i uigran tim. Srećna sam što sam deo tako velikog i gledanog projekta koji obara sve rekorde. Nova sezona nas očekuje od septembra i radujem se tome.

Ko vam najviše prija od partnera na snimanjima?

- Dočekana sam u timu glumaca kao domaća. Imala sam osećaj da sa njima radim od početka na projektu. Mogu da se zahvalim svim kolegama koji su tamo, dočekali su me kao svoju. Ne bih mogla nikoga da izdvojim, a i ne bi bilo fer prema pojedincima.

Postoji li neka interesantna anegdota sa snimanja?

- Ne mogu da ostanem mirna i normalna kada snimam sa Snežanom Savić. Ona je toliko jedna simpatična žena i obožavam je. Kada god treba da snimam sa njom plačem od smeha i doslovno brišem suze dok ona snima svoj krupni kadar. Zavolela sam je na snimanju, a i retko ko može da mi izmami osmeh na lice kao ona.

Da li ste videli šta se dogodilo Miljanu Davidoviću pre nekoliko nedelja kada su ga zbog uloge negativca u seriji pretukli na ulici?

- Užasno je to što se dogodilo. On je jednom prilikom izjavio da je tanka linija između naše serije i rijaliti programa, recimo u „Korak sa Kardašijanovima“. Isto živimo. Ušli smo ljudima u domove i oni su se stopili sa našim likovima.

Da li se vama dešavalo da vas na ulici prepoznaju, dozivaju?

- Mene sad non stop zovu Nora, tako da sam to prihvatila i najnormalnije se nosim sa time.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

- Imam velike planove, ali ne želim ništa da otkrivam. Neka dođe sve u svoje vreme.

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

IVANA DUDIĆ U PULSU SRBIJE: Imala sam sreću da mi se ponude FANTASTIČE uloge, a jedna me je LANSIRALA!
00:32

IVANA DUDIĆ U PULSU SRBIJE: Imala sam sreću da mi se ponude FANTASTIČE uloge, a jedna me je LANSIRALA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja