PRINCEZI PINOKIJU NEĆU DA SE IZVINIM, A HARI JE IZDAJICA I LICEMER: Voditelj opet bacao drvlje i kamenje na Sasekse zbog memoara
Foto: Profimedia

samo oštro

PRINCEZI PINOKIJU NEĆU DA SE IZVINIM, A HARI JE IZDAJICA I LICEMER: Voditelj opet bacao drvlje i kamenje na Sasekse zbog memoara

Pop kultura -

Britanski voditelj Pirs Morgan (56) opet je otvorio paljbu na princa Harija (36). Ovaj put je "poludeo" zbog memoara koje je Hari najavio.

princ Hari
foto: Profimedia

Naime, Hari bi krajem 2022. trebalo da objavi memoare o kojima nije obavestio porodicu, a za koje bi trebao dobiti neverovatnih 20.000.000 dolara. Honorar će navodno donirati u humanitarne svrhe.

Morgan je ovaj čin nazvao "sramnim" i apelovao na kraljicu Elizabetu II da im oduzme titule i da to treba da uradi odmah, napisao je Morgan u kolumni Daily Mail nazvavši Harija licemerom, osobom koja se prodala, sebičnjakom i razmaženim derištem, a u nekom trenutku ga je nazvao i Otrovnim princem.

Pirs navodi da je užasno sebično što će Hari objaviti knjigu baš kada će kraljica slaviti platinasti jubilej i da je takvo ponašanje preuzeo od žene jer ona gleda samo svoje interese.

Princ Hari
foto: EPA/ Andy Rain

Na Tviteru su ga zamolili da se izvini Megan Markl da bi mogao da se vrati u emisiju iz koje je otišao (Dobro jutro Britanijo), ali vodetelj je imao jasan stav i poruku.

- Radije bih jeo veganske kobasice do kraja života nego se izvinio Princezi Pinokiju jer joj nisam verovao - napisao je u tvitu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:29

OSVANULI SNIMCI BIVŠEG ZADRUGARA SA SANJOM STANKOVIĆ: Đuskala na zadnjem sedištu pa ga UGRIZLA za uvo! ONA SE ODMAH OGLASILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track