PREMINUO MILO BAKIĆ (51): Biće sahranjen 24. jula na Bežanijskom groblju
Foto: Printscreen/Youtube

IN MEMORIM

PREMINUO MILO BAKIĆ (51): Biće sahranjen 24. jula na Bežanijskom groblju

Pop kultura -

Bata Glas, Bata Top FM, Bata Rap&Soul....Najautentičniji vokal sa ovih prostora, bez ikakvog umanjivanja značaja ostalih kolega, Bata je bio najveći i najkompletniji samostalni produkcijski čovek.

Od kraja '80. godina, pa sve do 2007. godine, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nešto više od 20 dana kome pretrpeo teške neurološke posledice, koje su nažalost ostale trajne.

Bavio se muzikom i muzičkom produkcijum u svim oblicima. Uz pomoć njegovog znanja, verovanja i truda nastale su grupe kao što je 187, a bendovi kao sto su Mars Venus, Alpha Team i svi bendove iz perioda '90, koji su u tada imali bar jedno pojavljivanje u medijima Bati mogu da zahvale na svakom danu saradnje, grupa CIA je saradnjim sa Batom najveći uspeh napravila sa albumim "3", Hip Hop i Rap našeg grada dobio je prostor kroz emisiju koju je tada radio sa svojom (tada suprugom) Vesnom na Pink televiziji pod nazivom "Rap&Soul".

Sahrana će se održati u subotu 24. jula, na Bežanijskom groblju , a opelo je u 11:30 sati. Iskreno saučešće porodici i neka ti je večna slava!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track