BIKOVIĆ POVEO DEKU NA AFTER PARTI: Glumca oduševio poklon koji je dobio od starijeg gospodina, a onda mu uzvratio u svom stilu!
Foto: Printscreen/Instagram/bikovic

BRAVO!

BIKOVIĆ POVEO DEKU NA AFTER PARTI: Glumca oduševio poklon koji je dobio od starijeg gospodina, a onda mu uzvratio u svom stilu!

Pop kultura -

Miloš Biković je nakon završene projekcije filma "Južni vetar 2", u Puli, na proslavu tim povodom poveo starijeg gospodina koji je bio među obožavateljima popularnog glumca.

Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

Naime, nakon završene projekcije ekipa filma jedva je uspela da se probije kroz stampedo fanova koji su ih čekali ispred Pulske arene. U jednom trenutku Biković je primetio starijeg čoveka kako stoji među gomilom mladih fanova.

- Miloš je rekao da zaustave kombi jer mu je bilo jako simpatično što među svom tom publikom stoji i jedan dekica sa štapom. Kad mu je prišao, dekica je objasnio da je iz Zagreba došao da vidi upravo njega i poklonio mu flašu vina. Miloša je to toliko dirnulo da ga je pozvao sa njima na proslavu nakon premijere, a dekica je to sa ushićenjem prihvatio - navodi izvor.

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track