EJMI 36 DANA PRE SMRTI NIJE POJELA ODGOVARAJUĆI OBROK Živela je na piću i cigaretama! JEZIVI POSLEDNJI DANI NESREĆNE DIVE
Foto: Profimedia

knjigA "27 Heaven"

EJMI 36 DANA PRE SMRTI NIJE POJELA ODGOVARAJUĆI OBROK Živela je na piću i cigaretama! JEZIVI POSLEDNJI DANI NESREĆNE DIVE

Pop kultura -

Novu knjigu "27 Heaven" o životu pokojne pjevačice Ejmi Vajnhause napisao je Ijan Halperin, koji tvrdi da je jedan blizak prijatelj pevačice izjavio kako je pevačica "živela od pića i cigareta" i da nije pojela odgovarajući obrok 36 dana pre smrti, prenosi The Sun.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Ejmi je umrla od trovanja alkoholom 23. jula 2011. godine.

"Bila je jako mršava, živela je od i cigareta", rekao je izvor. Poznato je da je pjevačica bolovala od bulimije.

Dana 18. jula Emi je održala poslednji koncert koji je po svemu slutio da je njen kraj blizu. Na otvorenoj sceni beogradskog Kalemegdana bilo je 20.000 ljudi. To je bila njena prva velika turneja nakon dve godine pauze, a pre nje je bila na rehabilitaciji.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Menadžeri su je doslovno izgurali na pozornicu, a kasnije su svedoci pričali da je u bekstejdžu plakala da ne želi da peva. Koncert u Beogradu zbunjeno je počela rečenicom "Dobra večer, Atena". Ejmi se teturala pa bi usledele minute strašne tišine. Nije ni bila svesna gde se nalazi.

Publika je pevala umesto nje, skandirali njeno ime, prateći vokali su pevali i veselo plesali kao da su na najboljem koncertu ikad, a slomljena Ejm je sve više tonula. Nakon sat vremena odveli su je sa bine i uneli u auto i odvezli u hotel. Prvo je otkazala koncerte u Atini i Istanbulu, koji su se trebalo da održi iste nedelje, a zatim i celu turneju.

Halperin tvrdi kako su mogli da spasu.

"Da su se malo više koncentrisali na njeno zdravlje umesto na novac koji je donosila, i danas bi bila živa", zaključio je izvor blizak pevačici za novu knjigu.

Bonus video:

00:15

KAKAV UGOĐAJ ZA ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA! Đina iznajmila OGROMNU VILU, oko nje LUKSUZ, a nestvarnim prizorom se javno pohvalila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track