MILAN MARIĆ O NASTAVKU SERIJE BESA: Luku i Unu čekaju nove muke i izazovi, a evo kako je glumac upoznao partnerku Milicu Gojković
Foto: Nemanja Nikolić

TV ekran

MILAN MARIĆ O NASTAVKU SERIJE BESA: Luku i Unu čekaju nove muke i izazovi, a evo kako je glumac upoznao partnerku Milicu Gojković

Pop kultura -

Pre desetak dana u Beogradu pala je poslednja klapa druge sezone TV serije "Besa". Nakon naše prestonice, ekipa se seli u Estoniju, posle čega će postprodukcija učiniti svoje kako bismo se već od jeseni družili na Superstar TV kanalu s omiljenim junacima. Premijera se bliži, a Milan Marić i u novim epizodama igra kriminalca Luku.

- Nekako je druga sezona logičan nastavak prvog dela priče. Dvougao Una i Luka nastavlja dalje. Mog junaka čekaju nove muke i izazovi - otkriva glumac za TV Ekran.

Besa, Epizoda
foto: Promo

Milan Marić prvi put na filmu i u karijeri igra negativca.

- Luka je vrlo kompleksna uloga. To je što je negativac je najjednostavnije za igru. Trudili smo se da on ima više nivoa i slojeva, a da te stvari o njemu, koje niko ne zna, lagano saznajemo, što će dalje uticati na njegove odluke - ističe Marić.

Za sjajno odigranu ulogu puno mu je pomogla i odlična partnerka Milica Gojković.

- Milica i ja se poznajemo još kao deca iz pozorišta Dadov. S njom je lepo raditi. Ona je divna glumica, super ortak i čovek - kroz osmeh konstatuje miljenik ženske publike

Milica Gojković, Lepa Mara, Senke nad Balkanom, Dragan Bjelogrlić
foto: Promo

Naš sagovornik očekuje da će biti podjednako uspešna i druga sezona serije kao i prva:

- Formula za uspeh "Bese" je dobra priča. U seriji se ukršta nekoliko priča i to ne na banalan, već na kompleksan i pametan način. Mislim da to ljude privlači da je gledaju.

Milana Marića ove godine čeka i premijera biografske sage "Toma", o najvećem boemu među pevačima narodne muzike, Tomi Zdravkoviću. On igra Tomu, a Silvanu Armenulić Tamara Dragičević.

- Biće vremena da pričamo i o tom projektu - završava Marić.

Kreatori druge sezone serije "Besa" su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, kao i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Na projektu je učestovalo nekoliko reditelja, Nikola Ljuca je radio linije priče koja se snimala u Crnoj Gori. Idejni tvorac serije "Besa" je Srđan Šaper, a drugu sezonu rade zajedničkim snagama Telekom Srbija i produkcija "Adrenalin".

Besa
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

02:51

MILAN MARIĆ ZA KURIR OTKRIO DETALJE NOVOG FILMA O TOMI I HIT SERIJE: Pandemija je tema treće sezone Državnog službenika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track