ODRASLI SU UZ OZLOGLAŠENI KULT: Deca Toma Kruza i Nikol Kidman nikada se ne pojavljuju u javnosti, a evo kako izgledaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

paparaco

ODRASLI SU UZ OZLOGLAŠENI KULT: Deca Toma Kruza i Nikol Kidman nikada se ne pojavljuju u javnosti, a evo kako izgledaju! (FOTO)

Pop kultura -

Nikol Kidman i Tom Kruz razveli su se pre 20 godina, tokom turbulentnog braka usvojili su dvoje dece Izabelu (28) i Konora (26). Međutim, oni su se svih ovih godina držali van svetlosti reflektora i pažnje medija.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

O njihovim životima ne zna se mnogo, ali je poznato da u porodičnom životu nisu oduvek cvetale ruže. Nakon razvoda, najpre je par delio starateljstvo nad usvojenom decom, međutim Izabela i Konor nedugo potom su se odlučili za oca i Sajentološku crkvu uz koju su odrasli.

Nikol koja se zdušno borila protiv toga, na kraju godinama nije razgovarala sa ćerkom, pa čak nije ni znala da joj se ćerka udaje, ali poslednjih meseci šuška se o njihovom pomirenju od kako je Izabela počela da da lajkuje Nikoline objave na Instagramu.

Izabela Kruz
foto: Profimedia

Inače se na Instagramu Izabelinom, uglavnom mogu naći njena apstraktna umetnička dela koja prodaje po ceni od 30 dolara, i svega par fotografija na kojima je.

Mladi Konor pasionirani je zaljubljenik u ribolov, ali njegove poslednje fotografije na Instagramu, otkrivaju i koliko se fizički promenio u odnosu na prethodnih nekoliko godina.

Ne samo što je nabacio koji kilogram više, već je i pustio bradu, pa se teško može reći da liči na simpatičnog dečačića kakav je bio nekad.

Koner Kruz
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:45

LEPA GLUMICA OKREĆE NOVI LIST? Jelena najavila da se povlači iz JAVNOSTI! Evo i zašto!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track