TO SAM I OČEKIVAO: Oglasio se Branislav LEČIĆ nakon ODBACIVANJA PRIGOVORA Štajnfeldove o odbačenoj krivičnoj prijavi!
Foto: Zorana Jevtić, Beta/Teodora Milovanović

rekao svoje

TO SAM I OČEKIVAO: Oglasio se Branislav LEČIĆ nakon ODBACIVANJA PRIGOVORA Štajnfeldove o odbačenoj krivičnoj prijavi!

Pop kultura -

Beogradsko Apelaciono tužilaštvo odbacilo je prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv Branislava Lečića. Tim po povodom oglasio se glumac, koji kaže da je od naših nadležnih organa to i očekivao.

Branislav Lečić
foto: ATA Images

- Čuo sam vest da je Apelaciono javno tužilaštvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld, na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv mene. Iskreno, to sam i očekivao jer od početka tvrdim da nisam uradio ono za šta me je teretila - rekao je glumac i dodao da će o svemu opširnije govoriti naknadno:

- Nisam u Srbiji i dolazim za dva dana, a onda ću izneti svoj komentar o ovom slučaju i svemu što treba. Molim vas da me izvinite i za sada ispoštujete moju odluku - poručio je Lečić.

Podsetimo, tužilaštvo je prethodno već odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, jer nisu postojali osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Danijela Štajnfeld
foto: Printskrin

I Danijela Štajnfeld juče se ovim povodom oglasila:

- Borba za istinu i pravdu nije završena, ovo je tek prvi čin -napisala je ona u okviru slike koju je objavila na Instagramu.

- Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele, ili ih još uvek proživljavaju, lagale vas u oči, samo da ne dožive ono što sam ja danas doživela - napisala je glumica.

Kurir.rs/A.A./Novosti

Bonus video:

01:36

ADVOKAT O SLUČAJU DANIJELE ŠTAJNFELD BRANISLAVA LEČIĆA: Očekivano je da optužnica bude ODBAČENA, ne postoje OVA 2 DOKAZA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track