DŽEJ LO ISPALILA CRNOGORCE: Odustala od krstarenja Jadranom, pa iz Francuske odletela pravo za Ameriku!
Foto: Profimedia

ipak nije otišla u komšiluk

DŽEJ LO ISPALILA CRNOGORCE: Odustala od krstarenja Jadranom, pa iz Francuske odletela pravo za Ameriku!

Pop kultura -

Dženifer Lopez je u poslednjem trenutku otkazala boravak u Crnoj Gori, gde je juče trebalo da uplovi jahtom i da letovanje nastavi do Hrvatske.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir saznaje, da je svetski poznata muzička zvezda bila najavljena da luksuznim plovilom stiže na Jadransko primorje, ali se to iz nepoznatog razloga izjalovilo.

U ponedeljak je uslikana kako iz Francuske leti za Ameriku, ali bez dečka Bena Afleka, s kojim je dve nedelje krstarila Italijom. Par je poslednji put viđen zajedno na ostrvu Kapri, gde su ih turisti uslikali kako šetaju gradom. Ono što je čudno jeste da su zajedno bili na odmoru, a da se pevačica sama vratila u domovinu. To su odmah zapazili njeni pratioci, koji su je ispod videa koji je postavila na Instagramu znatiželjno zapitkivali da li je u vezi sve u redu ili je ponovo sama. Latino zvezda, koja ima običaj da odgovori svojim pratiocima, ovoga puta to nije uradila.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Da li je odmor prekinula zbog poslovnih obaveza, pa će za neki dan nastaviti da uživa na svojoj jahti i svratiti i do Crne Gore i Hrvatske, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, jahta
foto: Profimedia

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track