DŽEJMI LI KERTIS PONOSNA NA SINA KOJI JE PROMENIO POL: Sada se zove Rubi, a ona lično će venčati nju i njenog verenika
Foto: Profimedia

DŽEJMI LI KERTIS PONOSNA NA SINA KOJI JE PROMENIO POL: Sada se zove Rubi, a ona lično će venčati nju i njenog verenika

Pop kultura -

Džejmi Li Kertis objavila je da je njena mlađa ćerka transrodna. Glumica je najavila da će se njena ćerka Rubi i njen verenik venčati sledeće godine, kao i da će ih upravo ona biti matičarka.

Džejmi Li Kertis
foto: Profimedia

Legenda malih ekrana, koja ima dvoje dece sa suprugom Kristoferom Gestom, rekla je da je sa divljenjem i ponosom gledala kako njihov sin postaje ćerka Rubi.

Da podeli ove novosti dozvolu je dobila upravo od Rubi, a ova šesdesetdvogodišnja glumica tvrdi kako joj je tranformacija njenog sina pomogla da izmeni sva zastarela uverenja o tome kako je rodni identitet fiksiran, ali i da shvati da je život zapravo "stalna metamorfoza“.

- Ja sam neko ko ide u korak s vremenom, promene su potrebne jer je krajnje vreme da se otarasimo zastarelih ideja, one jednostavno više ne funkcionišu - kaže Džejmi.

Kertis i Gest takođe imaju ćerku koja se zove Eni, ima trideset i četiri godine, udata je i radi kao instruktorka plesa.

Da ne želi i da nema šta da krije, glumica je potvrdila i time što je na svom Instagram profilu objavila sliku magazina u kojem je ispričala priču o svom detetu. U opisu je naglasila da je srećna što joj je porodica na sigurnom i što se razvija.

Džejmi Li Kertis
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./aarp

Bonus video:

00:07

SRPSKA GLUMICA SE SNIMALA BEZ MAJICE: Zavodljivo igrala i uvijala se uz zvuke poznatog hita, a muškarcima se ubrzao PULS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja