RASPLAKALA CEO SVET, A SADA SE POVLAČI IZ TAKMIČENJA: Džejn su dali 2 ODSTO šanse da preživi, priznala da joj se stanje pogoršalo
Foto: Printscreen/Instagram/_nightbirde

tužne vesti

RASPLAKALA CEO SVET, A SADA SE POVLAČI IZ TAKMIČENJA: Džejn su dali 2 ODSTO šanse da preživi, priznala da joj se stanje pogoršalo

Pop kultura -

Džejn Marvecki, poznatija kao Nightbirde oduševila je publiku i žiri takmičenja “Amerika ima talenat” kada je nastupila sa svojom autorskom pesmom “It’s ok”.

Sajmon Kauel odmah joj je dao glas, čime se plasirala u polufinale, a sada je objavila da se zbog bolesti povlači iz takmičenja.

-Podeliti priču iz srca bila mi je čast i ostvarenje snova. Od audicije mi se stanje pogoršalo i moj rak zahteva svu moju pažnju i energiju pa ne mogu da nastavim sa takmičenjem. Život ne daje uvek pauze onima koji to zaslužuju, ali to smo već znali - napisala je ona u svojoj objavi.

Njeno saoštenje i fotografiju podelile su i članice žirija pomenutog takmičenja, kao i glumica Sofija Vergara i manekenka Hejdi Klum i na taj način joj pružile podršku.

Podsetimo, kada se prvi put pojavila Džejn je otkrila da su joj na poslednjem pregledu otkrivene metastaze, kao i da su joj lekari dali 2 posto šanse da preživi.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:32

Najbolji edukator Srbije ide na takmičenje za najboljeg nastavnika na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track