NAJLUKSUZNIJI ODMORI SVETSKIH ZVEZDA: Ove destinacije biraju Bijonse i Kim, a ova pevačica je samo za jahtu iskeširala 350.000$!
Foto: Profimedia

mašala

NAJLUKSUZNIJI ODMORI SVETSKIH ZVEZDA: Ove destinacije biraju Bijonse i Kim, a ova pevačica je samo za jahtu iskeširala 350.000$!

Pop kultura -

Slavni često posećuju najpopularnije destinacije sveta, a u želji da uživaju u luksuzu i komforu, izdvajaju ogromne količine novca. Ovo su neki od najskupljih i najluksuznijih odmora slavnih, koji će vas ili ostaviti bez daha ili vam dati dozu inspiracije prilikom planiranja vašeg odmora.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez u Francuskoj

Iako više nije u vezi sa Aleksom Rodrigezom, kada su tek počeli da se zabavljaju, trošili su neverovatne količine novca na zajednička putovanja.Na samom početku veze posetili su Francusku, što su naravno učinili privatnim avionom koji ioh je koštao nešto više od 350.000 dolara. Za iznajmljivanje jahte bivši verenici izdvojili su 160.00 dolara, dok su hotelsku sobu u Parizu platili više od 11.000 dolara, piše "Eonline".

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Kajli Džener na Turksu i Kaikosu

Kajli Džener osvojila je svet kozmetike i brzo se našla na vrhu liste bogatih osoba – sa samo 21 godinom života, Kajli je proglašena za najmlađu samoostvarenu milijarderku. Samim tim, nje iznenađenje što je ova mlada devojka odlučila da uživa u svom novcu, trošeći ga između ostalog in a godišnje odmore. Kajli je povela svoje prijateljice, Sofiu Riči i Stejsi Karanikolau, na godišnji odmor, kako bi zajedno proslavile lansiranje njene kozmetičke linije i prema navodima, nije štedela kada se radilo o uživanju i luksuzu. Naime, Kajli je trošila 6.000 dolara dnevno samo na smeštaj, prenosi "House Beautiful".

Kajli Džener
foto: Profimedia

Kanje Vest i Kim Kardašijan na Bahamima

Kanje Vest jedno je od najvećih imena na sceni mode i muzike, sa bogatstvom koje je procenjeno na 1.8 milijardi dolara. Kada se to iskombinuje sa novcem njegove tadašnje supruge, Kim Kardašijan, definitivno može sebi priuštiti odmor iz snova.Kada je proslavljao svoj četrdeseti rođendan, Kanje i Kim su iznajmili ogromnu vilu na privatnom ostrvu koje je deo Bahama. Prema navodima potrošili su 443.000 dolara nedeljno na ovo vrhunsko uživanje, piše "Observe".

Kanje Vest
foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli na Tajlandu

Iako više nisu zajedno, kada su Bred Pit i Anđelina Džoli bili srećno zaljubljeni, otišli su na neverovatno skup odmor na Tajlandu sa svojom porodicom. Prema navodima, odseli su u odmaralištu Amanpuri u Puketu, koji ih je sam po sebi koštao 18.000 dolara po noćenju, a bukirali su i ekskurziju privatnom jahtom, koja ih je koštala 10.800 dolara. Kada je njihova nedelja pod suncem završena, dočekao ih je račun od 126.000 dolara, za sedam dana uživanja, prenosi "Daily Mail".

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:04

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track