MEGAN MARKL OBJAVILA VIDEO POVODOM 40. ROĐENDANA: Svu pažnju je privukla posebna FOTOGRAFIJA na njenom stolu, svi oduševljeni!
Foto: Profimedia

vidi se i princ hari

MEGAN MARKL OBJAVILA VIDEO POVODOM 40. ROĐENDANA: Svu pažnju je privukla posebna FOTOGRAFIJA na njenom stolu, svi oduševljeni!

Pop kultura -

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, proslavila je 4. avgusta 40. rođendan.

Ona je objavila snimak kojom poziva svoje prijatelje da pomognu ženama da se vrate na posao nakon pandemije Kovida 19.

Megan Markl
foto: Profimedia

U kratkom snimku bivša glumica, a danas supruga princa Harija, dva meseca nakon rođenja njihovog drugog deteta, devojčice Lilibet, šali se u razgovoru sa glumicom Melisom Mekarti.

"I zato što danas slavim 40. rođendan, pozivam 40 svojih prijatelja da 40 minuta svoga vremena posvete pomažući ženama da se vrate na tržište rada", kaže Megan.

Megan Markl
foto: Profimedia

Milioni ljudi u svetu izgubili su posao zbog pandemije Kovida 19.

U jednom trenutku u kadru je i princ Hari koji žonglira napolju, a gledaocima nisu promakle ni porodične fotografije na radnom stolu. Na jednoj od njih Hari pozira sa Lilibet koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Megan Markl
foto: Profimedia

Par danas živi u Kaliforniji blizu nekih od najbogatijih američkih zvezda.

Otkako su objavili da napuštaju britansku kraljevsku porodicu, Hari i Megan su u martu dali intervju voditeljki Opri Vinfri koji je poprilično šokirao jer su otkrili neke pojedinosti, između ostalog da je jedan član kraljevske kuće, kog nisu imenovali, bio zabrinut hoće li njihov sin Arči biti bele boje kože, s obzirom na to da je Meganina majka crnkinja.

Megan Markl
foto: Profimedia

Princ Hari objavio je da će u 2022. objaviti svoje memoare u kojima će opisati "greške" koje je učinio i "pouke koje je izvukao", najavio je njegov izdavač.

Fondacija Arčvel, kojom upravljaju Hari i Megan Markl, objavila je da će bivša glumica za Netfliks producirati animiranu seriju kojom želi da ohrabri devojke da se emancipuju, a nadahnuće bi im mogle biti žene koje su obežile istoriju.

Megan Markl
foto: Profimedia

Hari i Megan potpisali su unosne ugovore o partnerstvu sa platformama Netfliks i Spotifaj.

(Kurir.rs/A.M./Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:11

MILICA MANDIĆ I ĐOLE ĐOGANI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Niko ne bi rekao da ih OVO povezuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track