ZARAĐUJE PREKO 18.000 € MESEČNO, ALI NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Očajna sam i FRUSTRIRANA, otkače me čim saznaju čime se bavim! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nema sreće

ZARAĐUJE PREKO 18.000 € MESEČNO, ALI NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Očajna sam i FRUSTRIRANA, otkače me čim saznaju čime se bavim! (FOTO)

Žena -

Amanda Somer dala je otkaz kao stjuardesa Rajanera kako bi se posvetila karijeri modela na erotskoj platformi OnlyFans. Amanda preko te platforme zarađuje preko 15.000 funti (oko 18.000 evra).

No, zbog toga joj pati ljubavni život. Ispričala je za The Sun kako su poslednja tri muškarca sa kojima je bila na sastanku jednostavno prekinuli svu komunikaciju sa njom kad su saznali da pravi sadržaj za OnlyFans.

"Čula sam za OnlyFans i svidela mi se ta ideja. Odličan način da se zaradi novac i pritom moj dečko uopše nije znao šta radim. Kada je saznao, rekao mi je da ga praktično na taj način varam. No, za mene je to samo način zarađivanja novca, ništa više", kaže Amanda.

Dobila je ultimatum - posao ili dečko. Amanda je odlučila da nastavi da radi kao model i da ostavi dečka. No, tek sad je zapravo naišla na probleme. Svi s kojima je krenula u vezu uskoro su prekinuli jer ne mogu podneti činjenicu da im devojka radi kao model na OnlyFans.

"To me jako frustrira. Kada bi barem bili malo otvoreniji oko toga šta radim i kako zarađujem svoj novac", kaže Amanda. Tvrdi da muškarci znaju biti i ljubomorni jer uglavnom zarađuju manje od nje. Otkrila je da joj je muškarac iz snova neko poput Ilona Maska ili Bila Gejtsa, dakle milijarderi. Nikada ne bi mogla da bude sa nekim koga je upoznala preko Only Fansa, voli klasičan način udvaranja o trenutno je oseća veoma usamljeno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:12

RODIĆKA I ŠIJAN ODVRNULI MUZIKU DO DASKE Nataša odnela TRUDNOJ Bojani poklone, pa objavila snimak sa ZETOM i pokazala kako UŽIVAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track