ANDRIJA MILOŠEVIĆ NASMEJAO SVE DO SUZA: Glumac u ulozi VESELOG TURISTE, ovakav recept za grčki specijalitet još niste čuli! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/andrijamilosevic_official

URNEBESNO!

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NASMEJAO SVE DO SUZA: Glumac u ulozi VESELOG TURISTE, ovakav recept za grčki specijalitet još niste čuli! VIDEO

Pop kultura -

Popularni glumac Andrija Milošević koji već neko vreme uživa na moru sa svojom izabranicom Aleksandrom Tomić, rešio je da nasmeje svoje pratioce.

Andrija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Andrija je i ovoga puta na svom Instagram profilu objavio video na kojem je, u svom stilu, imitirao jednog "veselog turistu".

Njegovi pratioci su bili oduševljeni objavom, ali su primetili da ovoga puta nema Aleksandre, te su kontstatovali da je morao da se sakrije od nje, jer su njene prethodne reakcije bile negodovanje na njegovo pričanje viceva.

- Veseli turista preporučuje grčki specijalitet - napisao je Andrija u opisu objavljenog snimka.

Ovo se veoma dopalo mnogima, a pogotovo pevačicama Editi Aradinovič i Milici Todorović koje su u komentarima stavile stikere koji plaču od smeha, a voditelj Andrej Maričić konstatovao je da je glumac počeo da se skriva od devojke kakko bi snimao video.

- Nema Đeđe, počeo si da se skrivaš - napisao je Maričić.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

ANDRIJU MILOŠEVIĆA DEVOJKA SNIMILA U BOKSERICAMA: Evo šta je glumac radilo, a njoj je baš bilo SMEŠNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track