PREMINULA MLADA BLOGERKA: Imala je samo 26 godina, borila se kao lavica sa OPAKOM bolešću, ali nije uspela da pobedi
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

PREMINULA MLADA BLOGERKA: Imala je samo 26 godina, borila se kao lavica sa OPAKOM bolešću, ali nije uspela da pobedi

Pop kultura -

Blogerka i tiktokerka Melanija Mešić je nakon duge i teške borbe sa leukemijom, napustila ovaj svet u svojoj 26. godini.

- U neopisivoj boli javljamo da nas je napustila naša prijateljica i SuperCura Melanija Mešić. Bila je jedna od najhrabrijih među nama, pametna, duhovita, talentovana i predivna. Pred njom je trebalo da bude ceo uzbudljiv život. Zbogom Meli, vidimo se u nekom drugom svemiru. Tvoja grupa koju si toliko volela uvek će te se sećati. Nedostajaćeš užasno - napisale su na društvenim mrežama njene koleginice iz kolektiva Super Cure protiv limfoma.

Melanija je bila prva Romkinja na Splitskom sveučilištu te aktivistkinja koja se borila protiv diskriminacije Roma.

Ona se 2020. godine po drugi put borila sa leukemijom koju je već pobedila 2017. godine kada joj je brat darovao matične ćelije. Na prvi pregled otišla je nakon što je otkrila kvržicu na dojci. Kada su joj saopštili da ima leukemiju, kako je govorila, bila je srećna jer je tada studirala u Splitu pa će napokon moći da vidi svoju porodicu kada se vrati u Zagreb.

- Porodica je bila jako tužna kada sam došla u Zagreb. Ja sam se osećala ok. Tada sam išla na fakultet i radila sam dva posla pa mi je izolacija dobro došla jer sam se odmorila - pričala je Melanija.

Kako je govorila, porodica je znala da će ona to 'izgurati' i uspešno pobediti leukemiju.

- Mora se dalje gurati. Nemam šta osim toga. Mogu ja da sedim i plačem, ali ako sam mogla prvi put, mogu i drugi put. Očigledno sam toliko jaka da mogu izdržati - zaključila je hrabra Zagrepčanka kada se drugi put suočila sa leukemijom.

Melanija Mešić imala je svoj Jutjub i Tiktok kanal, gde je otvoreno govorila o svojoj bolesti, a na hiljade ljudi pružalo joj je podršku.

- Mora se dalje gurati. Nemam šta osim toga. Mogu ja da sedim i plačem, ali ako sam mogla prvi put, mogu i drugi put. Očito sam toliko jaka da mogu izdržati - zaključila je tada hrabra Zagrepčanka.

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

02:31

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MARJANOVIĆA Minja Subota: Neka mladi vide i ZAPAMTE kako se Beograd oprašta od Đorđa (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track