TUKLI SU SE STOLICAMA, VARALI, RAZVLAČILI PO MEDIJIMA: Ovo su najbrutalniji HOLIVUDSKI raskidi koji su podigli mnogo PRAŠINE!
Foto: Profimedia, EPA/Etorre Ferrari

njihova ljubav boli

TUKLI SU SE STOLICAMA, VARALI, RAZVLAČILI PO MEDIJIMA: Ovo su najbrutalniji HOLIVUDSKI raskidi koji su podigli mnogo PRAŠINE!

Pop kultura -

Kažu da ljubav ne boli nego - peče. To naravno tvrde oni koji su se opekli, pa cinizmom podižu zidove oko sebe.

Bez obzira na mehanizme obrane koje koristimo, malo ko tokom života nakon prvog razočaranja i odlučnog "nikad više" nije imao nesreću opet naleteti na pogrešnu ili pogrešnog.

0112987591, Holivud
foto: Profimedia

Premda je isprva sve najverovatnije bilo kao u bajci i mislili ste da je baš to "Taj" ili "Ta" koji je došao kao blagoslov, život vas je vremenom demantovao, nakon čega se pretvorio u pakao koji niste mogli ni zamisliti, a vi u osobu koju ne prepoznajete. Veze koje su na početku strastvene, na žalost znaju završiti u strastvenim sukobima. No nije to ništa što se ne događa i onima kojima čitav svet zavidi na slavi, talentu i luksuznom životu. Svi smo mi krvavi ispod kože, a neki od primera koji ćemo navesti u ovom članku, tu su krv, zbog pogrešnih odabira, morali brisati sa zidova.

Ovo je top 5 holivudskih parova koji su imali veoma teški raskide.

Alek Boldvin i Kim Besindžer

Par se upoznao 1990. godine na setu filma "The Marrying Man" u kom je Alek Boldvin (63) glumio plejboja, a Kim Besindžer (67) pevačicu u noćnom klubu.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

- Privlačnost među njima mogla se rezati nožem - rekao je izvor svojevremeno za Njujork Magazin.

Nisu se mogli obuzdati ni privatno, ni na setu.

- Bacanje stolica, razbijanje telefona, o svemu tome se moglo čitati. No u stvarnosti je bilo 100 puta gore. Ako bi Boldvin zalupio vratima, ona bi drugim vratima zalupila duplo jače - tvrdio je izvor.

Kim Besindžer
foto: Profimedia

Uprkos tome su se verili i venčali 1992. godine. Bili su u braku sedam godina, a onda objavili da se razvode i započeli bespoštednu bitku za starateljstvo nad ćerkom.

- Nije li smešno to što sam odbila ulogu u filmu !Sleeping with the Enemy", a nastavila sam da spavam sa neprijateljem - rekla je svojevremeno Kim.

Alek Boldvin, Kim Besindžer
foto: Profimedia

Džesi Džejms i Sandra Bulok

Sandra Bulock (57) mislila da je našla onog pravog 2005. godine kada se udala za Džesija Džejmsa (52), zvezdu emisije "Monster Garage" i vlasnika firme "West Coast Choppers".

Upoznali su se 2003. godine. Dve godine kasnije par se venčao na privatnoj ceremoniji u Santa Barbari, a glumica je postala maćeha troje njegove dece iz dva propala braka.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Kada je 2010. godine dobila Zlatni globus za ostvarenje u filmu "The Blind Side", inače povučena glumica javno je pokazala koliko joj znači suprugova podrška.

- Ne iznenađuje što se moj rad poboljšao otkad sam te upoznala, jer dotad nisam znala kako je to kad ti neko drži leđa. Hvala ti - rekla je. Za istu je ulogu Bulock osvojila i Oskara i nagradu SAG, i tom prilikom imala je spreman emotivni govor za supruga.

- Središ se i sedneš za sto sa ljudima koje ne poznaješ. Ja te ostavim tamo samog, a ti na kraju večeri dolaziš sa i-mejlom Morgana Frimena. Ne znam kako to radiš, ali te volim i jako si zgodan. Jako te želim - rekla je Sandra.

Džesi Džejms
foto: Profimedia

Bilo je to samo dva meseca pre nego što je časopis In Touch na naslovnici objavio njihovu fotografiju s naslovom "Ultimativna izdaja" i ispovesti Mišel "Bombshell" Mekgi, koja je ispričala detalje afere koju je imala sa Sandrinim suprugom.

On se isprva branio time da preljubu smatra "normalnim delom života", ali ubrzo se javno izvinio supruzi i deci, pa se prijavio na rehabilitaciju kako bi pokušao spasiti brak.

- Jedna je osoba koju treba kriviti za sve i to sam ja. Moje ponašanje uzrokovalo je puno patnje mojoj supruzi i deci i strašno mi je žao zbog toga. Nadam se da će mi jednog dana uspeti oprostiti - rekao je tad.

Međutim, dok je poput papagaja ponavljao koliko mu je žao, ali i da nije bilo tako kako je tvrdila ljubavnica, javile su se još neke žene s pričom o tome kako Mekgi nije bila jedina sa kojom je spavao za vreme braka. Mesec dana nakon toga Bulock su prvi put snimili bez venčanog prstena, a nekoliko dana kasnije predala je papire za razvod.

Džesi Džejms
foto: Profimedia

Džoni Dep i Amber Herd

Amber Herd (34) i Džoni Dep (57) venčali su se 2015. godine, a ona je samo godinu nakon podnela zahtev za razvod braka. Kao razlog zahteva za razvod navela je "nepomirljive razlike", a zatim optužila glumca za nasilje.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Podsetimo, Amber i njeni prijatelji svedočili su da joj je Dep bacio telefon u lice i uništio kuhinju u njihovom penthausu u maju 2016. godine.

- Imamo ogromne teške srebrne svećnjake. Oni su bili na podu slomljeni. Korpe sa voćem koje smo imali na kuhinjskom ostrvu. Eto ... svuda voće. Korpe na zemlji. Posude u kojima su se nalazile kašike i viljuške, kuhinjski pribor, sve je bilo razbacano. Razbio je mnogo staklenih stvari zbog kojih je staklo ostalo na podu ... kad je izašao u hodnik, videlo se da je vino proliveno po podu i zidovima. Po tome sam znala da je prošao onuda - po tragovima vina na zidovima - rekla je tada Herd.

Sudska saga trajala je mesecima, Depp i njegovi advokati negirali su sve optužbe bivše supruge i tvrdili da ona želi profitirati odštetom.

Amber Herd
foto: Profimedia

Bivši supružnici uspeli su doći do nagodbe od sedam miliona dolara za koju je Amber tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Glumac sada pokušava doći do informacije je li bivša supruga ispunila obećanje i donirala novac. Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je donacija "proračunata i manipulativna laž" te da je od samog početka to bio plan kojim bi "uništila bivšeg supruga". Uz to, Depov advokat tvrdi da ih je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. godine obavestila kako Amber nije izvršila nikakva plaćanja.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Mnogi su ih smatrali najskladnijim holivudskim parom, a vest o raspadu njihovog braka odjeknula je 2016. godine poput bombe u medijima.

- Razvela sam se zbog dobrobiti svoje porodice. Bila je to prava odluka, a ja se nastavljam fokusirati na njih. Neki su odlučili iskoristiti moju ćutnju, a deca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsećati da samo oni znaju koja je prava istina - otkrila je Anđelina Džoli (46) u intervjuu za Vogue.

Bred Pit
foto: Printscreen YouTbe

Mogući razlozi prekida punili su tabloide godinama, kao i bitka za starateljstvo nad decom. U poslednjih pet godina oboje su potrošili više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu.

Na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno im je zajedničko starateljstvo, a Džoli je odmah predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smene sudije Džona Oderkirka sa njihovog slučaja. Tvrdila je da je sudijina odluka nepravedna i da je odbio saslušati maloletnu decu i njihove želje u vezi starateljstva.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Tročlana komisija složila se sa Anđelinom i diskvalifikovala Oderkirka. Navedeno je da je kršio "svoje etičke obaveze".

- Činjenice se nisu promenile. Postoji mnogo dokaza koji dokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo raditi ono što je u skladu s time - rekao je Pitov portparol.

Anonimni izvor za People rekao je da Pit (57) misli da je ovo vrlo nezdravo i teško za decu. Podsetimo, par ima šestoro dece, Medoksa (19), Paksa (17), Zaharu (16), Šajlo (14) i blizance Vivien i Noksa (12).

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Anđelika Hjuston i Džek Nikolson

Anđelika Hjuston (70) i Džek Nikolson (84) zaljubili su se na zabavi u njegovoj kući 1973. godine. Plesali su zajedno čitavu noć, a ubrzo nakon toga i ušli u vezu. Anđelika je bila luda za Džekom kao i on za njom, ali već 1975. godine ona ga ostavlja zbog preljuba.

Mortiša, Anđelika Hjuston
foto: Profimedia

U svojoj knjizi "Watch Me: A Memoir", Anđelika opisuje izrazito bolnu situaciju, kada je otkrila da je Džek vara sa glumicom i modelom Rebekom Brusar. Dodatno, Rebeka je bila trudna - nosila je prvo od njihovo dvoje dece.

Anšelika priznaje da se pokušala ohladiti, no sledećeg jutra doslovno je provalila na snimanje filma "Dva Džeka" i počela udarati Džeka rukama i nogama. Pitala ga zašto joj je to napravio, a on je pognuo glavu, zaštitio se rukama i pustio je da ga nastavi tući.

Bio je to kraj veze, ali godinama nakon toga pokazaće se da se osećaji nisu skoroz ugasili, čak ni kada se Anđelika 1992. godine udala za vajara Roberta Grejama, koji je umro 2008. godine. Nikolson je bio i na promociji njene prve knjige, a izjavio je i da je bio "emocionalno uništen" kada su konačno raskinuli. Ona je za njega ostala "žena koja mu je pobegla" zahvaljujući njegovoj gluposti.

Isijavanje, Džek Nikolson, Stenli Kjubrik, Džek Niklson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

00:08

NOVOPEČENI RODITELJI U NOĆNOM PROVODU! Luna i Marko uhvaćeni u IZLASKU, Đoganijeva se FUL SKOCKALA i uživala za sve PARE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track