MUŠKARCIMA SU PRED NJOM KLECALA KOLENA: Stiven Sigal je ludeo za njom, bila je neverovatna LEPOTICA, a evo kako sada izgleda
Foto: Profimedia

prava bomba

MUŠKARCIMA SU PRED NJOM KLECALA KOLENA: Stiven Sigal je ludeo za njom, bila je neverovatna LEPOTICA, a evo kako sada izgleda

Pop kultura -

Penzionisana američka glumica Keli Li Brok proslavila se osamdesetih godina prošlog veka ulogama u filmovima "Žena u crvenom" i "Čudna nauka".

Keli Li Bruk
foto: Profimedia

Tada je zbog svog izgleda brzo postala jedan od najvećih seks-simbola svog vremena, a muškarcima su pred njom klecala kolena.

Pre glumačke, imala je i uspešnu manekensku karijeru, koju je započela već sa 16 godina, a među zvezde ju je lansirala naslovnica prestižnog modnog časopisa Vogue za koju je pozirala kada joj je bilo 19.

Danas joj je 61 godina i retko se pojavljuje u javnosti, a svoje lice, koje je brojnim estetskim zahvatima dovela do neprepoznatljivosti, skriva i na Instagramu. Na njen izgled je zasigurno uticala i zavisnost od teških droga koja ju je zamalo koštala života.

Keli Li Bruk
foto: Profimedia

Ostala je zapamćena i po turbulentnom braku sa junakom brojnim akcionih filmova Stivenom Sigalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje dece. Stiven je zbog nje ostavio svoju tadašnju suprugu, glumicu Adrien La Rusu, koju je sa Keli neko vreme i varao.

Ona je, pak, pre Sigala, od 1984. do 1986. godine bila udata za vlasnika jednog filmskog producenta Viktora Draija, a sa penzionisanim finasijskim bankarom Fredom Stekom u braku je bila od 2007. do 2008. godine.

Nakon povlačenja iz glume, holivudski glamur zamenila je posve drugačijim i puno mirnijim životom u planinama.

Keli Li Bruk
foto: Profimedia

"Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od svetala pozornice. Nisam ni želela da gledaju ili da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine", izjavila je u intervju za Closer Weekly 2017. godine. Tada je progovorila i o starenju, ali nije spominjala estetske zahvate.

"Kada sam nosila titulu seks-simbola i bila prelepa, nisam to uopše osetila, što je ironično. Sada kada sam puno zrelija i naborana, da, zapravo imam bore, osećam se prijatnije u svojoj koži. Srećna sam sa tim ko sam i gde sam", zaključila je Keli.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

KAŽU DA SAM PREMRŠAVA, A JA KAO LEPTIRIĆ: Kaja Ostojić otkrila koliko KG ima i svoju visinu, a onda progovorila o KARIJERI! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track