MILOŠ BIKOVIĆ OTIŠAO IZ SRBIJE POSLE SKANDALA! Odmara na egzotičnoj destinaciji sa MISTERIOZNOM devojkom, svi se pitaju ko je ona
Foto: Printscreen/Instagram

rebus

MILOŠ BIKOVIĆ OTIŠAO IZ SRBIJE POSLE SKANDALA! Odmara na egzotičnoj destinaciji sa MISTERIOZNOM devojkom, svi se pitaju ko je ona

Pop kultura -

Miloš Biković je nakon skandala povodom optužbi bivših devojaka odlučio da odmor pronađe na luksuznoj destinaciji, a sudeći po fotografijama, društvo mu pravi misteriozna devojka koju još uvek ne želi da eksponira u javnosti.

- Gori im svetlo u sred bela dana… - stoji u objavi, a iza njegoivih leđa se nadzire još jedna osoba.

Naime, Miloš Biković je na svom Instagram profilu podelio tajanstvenu fotografiju na kojoj se nazire devojka koja je svima zagolicala maštu.

Miloša je u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka. Vidi se njena zelena tašna, ali da je hteo da je nema u kadru, Miloš bi se sigurno potrudio da je izbegne.

Ko je devojka koja je pored njega, sigurno ćemo uskoro saznati, ali je Miloš sa razlogom odlučio da za sada informacije daje "na kašičicu".

Miloš je zatim objavio veoma zanimljivu fotografiju gde sedi na stolici u sred šume, a u ruci drži saksiju sa biljkom.

- Seo sam na mesto ovoj biljci. Inače ona tu sedi - stoji u objavi.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

03:09

PANTELEJSKI VAŠAR SE ODRŽAO POSLE DVE GODINE: Na tezgama ima svega od igle do lokomotive, ali problem su pravile vrućine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track