ŽIVOT NE PRESTAJE DA JE ŠAMARA: Glumica pobedila RAK, ali sada otkrila da boluje od TEŠKE BOLESTI!

tužno

ŽIVOT NE PRESTAJE DA JE ŠAMARA: Glumica pobedila RAK, ali sada otkrila da boluje od TEŠKE BOLESTI!

Pop kultura -

Zvezda serije "Bračne vode" Kristina Eplgejt (49) je posle Selme Bler, koja se godina bori protiv multiple skleroze, otkrila je da boluje od istog obolenja i to nakon što je uspela da pobedi rak dojke.

Ona je na svom Tviter profilu podelila tužnu vest.

- Pozdrav prijatelji. Pre nekoliko meseci dijagnostikovana mi je MS. Bilo je ovo čudno putovanje, ali imala sam podršku ljudi koje znam, a koji boluju od istog. Bio je ovo težak put, međutim, kako svi znamo, život ide dalje, osim ako neki idiot opet sve ne blokira - napisala je na svom profilu holivudska glumica i sa svojim fanovima podelila da je za nju počela nova životna borba.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Nakon toga je stavila još jednu objavu u kojoj je sve zamolila da poštuju njenu privatnost i dopuste joj da izbori još jednu pobedu. Kako se mnogi sećaju, glumica koju smo rado gledali kao ćerku Ala Bandija i Pegi u "Bračnim vodama" već je strahovala za svoj život kada joj je otkriven karcinom dojke.

Bilo je to 2008. godine, nakon čega se podvrgnula bilateralnoj mastektomiji, a zbog svega onoga što je i sama prošla, odlučila je da osnuje fondaciju kojom bi se žene ohrabrile, ali i financijski pomoglo da redovno odlaze na preglede, kako bi se bolest otkrila u najranijoj fazi. Dobitnica Emija a tu je bitku dobila, ali sada kreće u novu i to sa varljivom multiplom sklerozom.

Kristina Eplgejt je igrala i u Prijateljima (tu je i dobila nagradu Emi), zatim u "Dead to me", Samanta ko? i brojnim filmovima kao što je "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" koji je postigao neverovatan uspeh.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

KARIĆ SE OBRATIO ŠIJANU JAVNO! Nakon priča da nisu u dobrim odnosima, Stefan otkrio sve i OVAKO čestitao MIRKU rođenje SINA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja