UMESTO SVADBENIH ZVONA, RASKID: Glumac Luka Raco ponovo SINGL, obrisao sve fotke sa BIVŠOM, šuška se da je ovo razlog
Foto: Ana Paunković

dešava se

UMESTO SVADBENIH ZVONA, RASKID: Glumac Luka Raco ponovo SINGL, obrisao sve fotke sa BIVŠOM, šuška se da je ovo razlog

Pop kultura -

Glumac Luka Raco (30) koji mami uzdahe mnogih devojaka doživeo je promenu u privatnom životu.

Zavodnik kog mnoge Srpkinje obožavaju i koje će obradovati informacija da je - ponovo singl. Naime, krah ljubavi se može pripisati njegovoj posvećenosti poslu i nedostatak vremena da se posveti emotivnom odnosu je bio jedan od razloga prekida ljubavne romanse.

Luka je, naime, rešio da stavi tačku na romansu sa simpatičnom Vanjom, kako prenosi Stori.

Ne želi da u javnosti priča o razlozima za krah ljubavi, a pre samo nekoliko meseci je za domaće medije govorio o planovima za venčanje sa Vanjom.

- Vanja u potpunosti razume moj posao. Nema primedbi ni zamerki jer je svesna da je glumački posao takav, da to nije toliko bitno koliko ljudi misle da jeste kada gledaju na televiziji, da se tome pridaje preveliki značaj. Mi to shvatamo kao posao. Želim da učinim sledeći korak iz ljubavi, a ne iz papirološkog dela ili da bismo nekoga mogli da nazovemo suprugom, odnosno da budemo muž i žena. Mislim da je u suštini to mnogo više od papira - naveo je on tad.

Međutim, izvor blizak poznatom glumcu ističe da im je veza "pukla" jer nisu uspeli mnogo vremena da prvode zajedno jer je mladi glumac morao da se posveti snimanju nove sezone serije "Igra sudbine".

Luka je, inače, sa svog Instagram profila obrisao sve slike sa Vanjom.

Luka Raco
foto: Sonja Spasić

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

00:22

JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO JE HUMANA: Milica Pavlović doletela iz Crne Gore na 3 sata kako bi posetila 2 svratišta za decu! BRAVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track