IMUNA NA NJEGOV HUMOR? Andriju Miloševića devojka molila da ne priča vic: On isterao svoje, svi pričaju o njenoj reakciji! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

URNEBESNO!

IMUNA NA NJEGOV HUMOR? Andriju Miloševića devojka molila da ne priča vic: On isterao svoje, svi pričaju o njenoj reakciji! VIDEO

Pop kultura -

Naime, Andrija Milošević u poslednje vreme ima "problem" sa devojkom, glumicom Aleksandrom Tomić, koja je imuna na njegov humor.

Andrija Milošević, Aleksandra Tomić
foto: Damir Dervišagić

U poslednjemm videu koji jglumac objavio na Instagramu, Andrija je Aleksandri želeo da ispriča svoj najnoviji vic, što ona nije htela. Međutim, glumac je ipak isterao svoje i ispričao šalu, a njen izraz lica vredi više od hiljadu reči.

- Molim te, nemoj sad - govorila je Aleksandra, ali Andrija joj je ipak ispričao vic, a njena rekcija mnoge je iznenadila.

- Iznenandan i beskompromisan napad vicem, a ona oduševljena - napisao je Milošević uz video i dodao nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

- Npreduješ, blago se osmehnula; Dobar je, ipak - neki su od komentara.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:00

DAJ MI ŠTO VIŠE PARA, DA DRUGI NEMAJU, JA DA IMAM! Andrija Milošević snimio urnebesni klip, nije mu jasno što se drugi NERVIRAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track